duminică, 12 martie 2017

Primul pe 2017! Cu smochine!

"Cica" (vorbeste lumea) am lasat un pic deoparte depresia si m-am reapucat de pictat. Sa nu uit ca am de facut si o expozitie anul asta... Valeu...! Acum imi dau seama cat de multa treaba am, dar io stau ca vita pe blog...! In fine! De pictat, am pictat... De depresie n-am scapat! :) Glumesc!!! :))
Am scris si pe fb despre "realizarea" mea, dar scriu si acilisea, pe bloc, pardon, blog. :)
Apropos, daca doriti sa cumparati "(Fata cu) smochine verzi" (vezi foto mai jos), va costa numai 100 de euro. UN CHILIPIR!
Daca nu, o las sa stea linistita pe unul din peretii din dormitorul meu, langa un amic de-al ei, domnul pictor Vincent Van Gogh, cu a lui Terrazza del caffè la sera, Place du Forum, Arles...
dar mai copie asa, ca n-am bani sa-mi iau originalul, inca!2 comentarii:

عبده العمراوى spunea...

شركة الماسة لمكافحة الحشرات

Alien Janice spunea...

Se pare că situația ta este aproape ironic exact ca a mea,
viața mea din trecut nu a fost o falsă. Am trăit într-adevăr viața mea anterioară ca soție dreaptă dedicată, mama și prietenul. Tot ce știam era că, la vârsta de 40 de ani, ceva lipsea.
Sunt lesbiană din copilărie am observat că am crescut acest sentiment intim interior pentru prietenii mei de sex feminin, dar nu știam cum să renunț la căsătoria mea să caut iubitul meu femme adevărat.
Am fost suficient de norocoasă să am contactul dr. Oduduwa Spell. am intrat pe adresa de e-mail Dr.Dduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) am citit un blog post-comentarii Despre Dr.Oduduwa Love-Spell Caster pentru a reveni pierderea iubirii și Spell pentru a găsi Adevărata iubire ca LGBT a ajutat atât de mulți oameni să pentru a-și întări spatele și a ajuta la stabilirea crizei relațiilor.
I Cantact Dr.Oduduwa e-mail și el mi-a răspuns și se asigură de victorie pentru a-mi găsi dragostea mea adevărată ... Îi dau o încercare de a lua masa pentru o dragoste-vraja, așa că pot localiza găsi dragostea adevărată, în 58 de ore primesc sunați de la un prieten Femme, vrea să vină să mă vadă
Îmi place același sex și vreau să mă bucur de viața mea "Vă mulțumesc lui Dr. Oduduwa pentru a vărsa o vrăjitorie care să mă facă să găsesc dragostea adevărată. Te-am chinuit AmyLUV te-am gasit la momentul potrivit.
VREAȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI-L pe CONTACT Domnul Oduduwa astăzi ACUM DE EMAIL: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com sau whatsapp +2348109844548. El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta
* Dragoste vrăji Win-Back Ex iubitor
* Magie de succes și promovare
* farmecul norocos - BUSINESS STAR
* secții - HOOK DE PROTECȚIE
* Rezoluția blestemului
* curățire spirituală
* magia fertilității - FRUCTE DE FEMEI
* hotărârea magică, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
vizitați pagina lui Facebook: @ Oduduwalovespells ...
Confirmare 100% sigură.