sâmbătă, 29 aprilie 2017

Casablanca din Parcul Copiilor

Casablanca a fost nu numai un film genial, sau o melodie frumoasa... dar era și o discotecă tare misto din România, din București, mai precis de la subsolul Palatului Tineretului din Parcul Tineretului din sector 4, Berceni. Dacă o luam la picior, din fața blocului meu până acolo, cred că îmi lua maxim 20 de minute - fără tocuri - și vreo 35-40 de minute cu tocuri. (De atunci am ales să îmi pun pantofii cu toc în geantă.) 
Disco Casablanca din Orășelul Copiilor era celebra după Revoluție. Era logic că trebuia să mă duc și eu acolo! Tot Berceniul se ducea. NU mai știu cum am scăpat de acasă de la mama (acest zbir, mama) -probabil mama lucra la vreun film al lui Pintilie și era plecată pe coclauri, departe, așa că eram singură cu bunicuța. Așa am reușit să scap eu din casă și să mă duc de câteva ori la Disco Casablanca din Orășelul Copiilor prin anii '90. 

De câte ori am fost acolo, lumea se îmbrăca în alb... -albul mie nu îmi place delocccc, dar, la nu știu ce lumini, albul devine argintiu, fie verde fosforescent, așa că m-au convins... OK. Am decis ca seara să scap de hainele mele de rockarita înnegrită și cu cranii și GNR și să caut ceva alb. (Eram un fel de Cenusareasa numai ca eu cand ieseam nu mai eram fosforesenta ci eram cu un tricou alb... :)) . :))) )
Hitul serii la Casablanca era evident "Casablanca".
Eram niște copii pe atunci. NU bea alcool nimeni, nu se droga nimeni, cum fac astia mici de acum, iar parintii se prefac ca nu stiu despre ce este vorba.... Noi, generatia de atunci, eram așa de amețiți de lumini și de muzică că nu ne mai trebuia nimic ca să fim fericiți!!!..... Am și acum vise cu drumurile întortochiate din Parcul Tineretului, cu luminile din Casablanca.....

2 comentarii:

عبده العمراوى spunea...

شركة الصفرات للتنظيف بالرياض

Alien Janice spunea...

Numele meu este Janice Anders. Aceasta este una dintre zilele cele mai pline de bucurie din viața mea, pentru buna ajutorare și asistență Lordul Oduduwa cel Mare-Unu, a împrumutat să mă ajute să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de magie și iubire în câteva ore primesc un telefon de la Fostul, fosta.
Am fost căsătorit timp de 6 ani, a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, ne-am despărțit înainte de trei luni și ne-am întors din nou după ce am certat atât de mult cu diferite forme de daruri de mită.
Iubesc soțul meu atât de mult încât nu este o oră a zilei care trece prin asta Nu mă gândesc la ea, ea înseamnă lumea pentru mine, am prețuit-o în același fel.
așa că n-aș fi putut face nimic ca să-i fac rău sau să o fac să se simtă rău .. Am dat peste un blog online de mărturii de la o doamnă "Osawe jennifer" pe internet despre modul în care Domnul Oduduwa Marele Preot al Templului Oduduwa, Am citit în diferite post-comentarii că a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze ex-iubirea și să ajute la repararea relațiilor divorțate și separate să revină în dragoste și să facă pe oameni fericiți în relația voastră.
De asemenea, mi-am explicat situația și apoi-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa întors acasă la mine, soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult că mariajul meu este restabilit, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Domnul Oduduwa Marele Preot este cu adevărat puternic vrăjitor. Confirmare 100% sigură
VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ LUCREȚI Domnul Oduduwa azi ACUM DE EMAIL: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com. El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta
* Dragoste vrăji Win-Back Ex iubitor
* Magie de succes și promovare
* farmecul norocos - BUSINESS STAR
* secții - HOOK DE PROTECȚIE
* Rezoluția blestemului
* curățire spirituală
* magia fertilității - FRUCTE DE FEMEI
* hotărârea magică, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
vizitați pagina lui Facebook: @ Oduduwalovespells ...
 whatsapp +2348109844548