Nefericirea nu se acopera cu tone de haine noi, marijuana, inghetata si nici cu postari rautacioase pe Facebook

NOTA: Precizez ca textul de mai jos este scris doar pentru femeile nefericite care sunt hater-ite in timpul liber. NU pentru femeile nefericite care isi plang durerea in liniste, fara sa fie rautacioase cu alte persoane.

Sunt mai multe feluri de femei nefericite. Acestea sunt cele care ne urasc pe noi, cele fericite, si de multe ori ele ne baga strambe sau ne dau comenturi nasoale pe FB, sau ne dau sfaturi gresite, sau sunt tupeiste si nesimtite cu noi pe unde ne prind. Unele doar se uita la noi de departe, de pe craca lor, ca niste bufnite si nu zic nimic, doar ne gandesc de rau. Altele ne raporteaza contul. Altele, mai obraznice, se dau la barbatul cu care suntem. De ce toate astea? Pentru ca aceste femei sunt profund triste si ingrozitor de nefericite. Iata cele patru tipuri de hater-itze sau vecine si cunostiinte rele, care nu ne suporta de nicio culoare.

Divortata/despartita de curand

Sunt foarte multe femei pe lumea asta care nu spun niciodata cand le doare ceva. Ma refer, cand sufera in sufletul lor cum ca viata lor e de cacat. Rabda totul cu capul sus si cu dintii inclestati, pentru ca mai apoi sa se razbune. Sa il dea afara pe coate-goale-matze-fripte, sa ii intepe cauciucurile moftangiului, sa ii ia casa pulifricului, sa il
indeperteze pe bagabont de copiii lui personali, sa ii arunce de la fereastra camasa preferata, sa ii innece pestii sau ceva de genul asta. Dupa cataclism (despartirea iremediabila) ele dau iama in magazine (daca au bani) si isi cumpara o tona de lucruri care apoi nu le mai vin pentru ca infuleca toata noaptea inghetata uitandu-se la vechi filmulete cu fostul. Apoi anunta pe Facebook ca sunt curtate de nu stiu ce miliardar, sau ca ce bine se simt ele singure. Vrajeala! Lasati-ma sa va spun ca daca o femeie face asa ceva, nu este fericita, ci este cumplit de nefericita! O femeie nu e fericita absolut deloc daca isi striga dorinta de cuplare pe orice retea de socializare, sau printre vecini, sau rude. NU! O femeie este fericita doar cand a reusit sa puna mana pe barbatul mult visat si cand ii fute lui creierii, apoi ii face sunca prajita si apoi fac dragoste. PUNCT!

Femeia maritata la 18 ani


Sunt multe femei se casatoresc devreme, sa zicem, cam dupa ce au terminat liceul, ca asa le cerea ori religia, ori etnia, ori familia, ori nevoile personale, ori incaptinarea tatalui care crede ca daca progenitura nu se marita, va sfarsi ca verisoara lor din
Grecia, adica pe centura. Din pacate, ele nu o sa stie nicodata ce inseamna sa te indragostesti de cineva cu adevarat, pentru e ca si cum tu ajungi la restaurant, si ti se pune in fatza o ciorba, cand tu de fapt vrei cu totul si cu totul altceva. Mimezi fericirea ani si ani, mai apoi vin si copiii, unu, doi, trei... Si te trezesti peste 20-30 de ani ca nu ai gustat deloc prajiturile acestei vieti. Ca a trebuit sa mananci zi de zi, doar ciorba cu un toparlan gras si chel, care te mai si insala, care pute a ceapa, sforaie si se baseste non stop in somn. Aceste femei sunt si ele de doua categorii, A) cele care arata bine si care inca sunt dorite de alti masculi, dar sunt frustrate ca n-au cum sa faca nicio miscare; B) cele care arata nasol, care s-au ingrasat, sau care nu mai au dinti sau care s-au umplut de par pe fatza, si care sunt frustrate si pentru ca arata rau, dar si pentru ca nu pot sa faca nicio miscare, pentru ca nu prea au cu cine. Bine, doritori s-ar gasi (vorba aia, unii barbati fut chiar si o gaina), dar nu ar fi vorba de pasiunea vietii lor, asa ca, iar am ajuns de unde am inceput.

Vesnica amanta

Este plina presa de cazuri de tampite de astea care au stat ascunse ani in sir langa niste curvari notorii, fara sa zica nici miau. Au stat ascunse crezand ca ala poate le ia candva. Astea au probleme, oricum, cu capul. Sa te umilesti atata pentru o amarata de pula, ma scuzati ca va zic, dar este pura prostie! Adica, ce naiba, sunt miliarde de alte
puli pe lumea asta! De ce sa te agati de una singura?! Care pula mai e si nesimtita, ca pe langa tine mai are inca vreo cinci proaste! Vesnica amanta a inghitit atatea, si la final, dupa vreo zece ani de chin, ca numai dragoste nu e sa petreci sarbatorile singura, a aflat din ziare, ca ala de fapt ala cand i-a zis ca divorteaza, nu a divortat pentru ea, ci pentru o pustoiaca de 19 ani, blonda si inalta si cu parinti mai bogati decat ai ei.

Studenta care considera sexul un sport

Asta este o categorie mai ciudata. De multe ori, pentru ca mami sau tati o intretine, si a ajuns si ea sa stea la Bucuresti, pe undeva printr-un bloc amarat din Dristor, studenta care se fute cu toti si care trage pe nas la greu, crede ca e aceasta Wonder Woman. Intr-
o zi a ajuns pe mainile ei, printre alti 100, unul mai cu bani, sau mai ok decat altii. Dar pentru ca ea este o vita proasta, evident nu pricepe ce noroc a cazut pe capul ei si ca ar trebui sa se opreasca din futut si cu altii, si ca ar trebui sa il faca pe omu' ala sa ramana cu ea. Mai ales ca drogurile si noptile nedormite au inceput sa lase urme adanci, in plus, stia si ea ca de fapt, niciodata nu a fost o mare frumusete. Cum tipul o vede si proasta, si ingalata si nesimtita si fara stil, evident ca tipul "o da la scarbe". Plina de frustrari, aceasta fiinta va incepe sa hate-arasca pe toti si pe toate care au legatura cu acel individ.

Morala este ca orice femeie ar trebui sa isi gaseasca timp pentru ea. Ca sa inteleaga ce vrea de fapt de la viata. Daca ii place munca pe care o face, sau daca prefera sa studieze ceva singura. Daca ii plac barbatii pitici, sau cei medii, daca ii plac barbatii cheliosi, sau cei cu par lung, daca ii plac grasii sau cei care arata bine. Sau poate nu ii plac deloc barbatii! Cand ti-ai dat seama ca de fapt jumatate din viata ai stat dupa un prost, care nici macar nu se afla printre preferintele tale, ar trebui sa nu mai dai vina pe altele pentru ce au facut sau nu au facut in viata, gresit sau nu, mai ales daca nu le cunosti deloc, sau foarte putin, si ar trebui sa te schimbi pe tine!
Sa iti tai nasul, daca e cazul, sa slabesti, daca e cazul, sa iti lasi parul lung sau sa te vopsesti satena, daca e cazul, sau pur si simplu sa admiti ca vrei ceva si nu ai, si ca ori accepti asta, ori remediezi ceva la infatisarea ta, la atitudinea ta fata de lume si elimini rautatea gratuita care nu iti va aduce niciodata nimic bun, ci numai belele. Caci se stie, raul trage rau dupa el!
Asa ca nu te mai lua de paiul din ochiul altuia fara sa vezi barna din ochiul tau! Incearca sa fii fericita cu ce ai! Nu mai barfi, nu mai fii rea cu cine nu merita! Nu te razbuna pe altii, cand ar trebui sa te plesnesti pe tine. Si dupa ce te-ai racorit, fii fericita! Acceptat-ti putina fericire si transform-o intr-o uriasa fericire! Spun asta pentru ca eu nu urasc pe nimeni, ci doar urmaresc amuzata diferite genuri, dar le spun asta si pentru ca oricat de rea este o femeie, de fapt ea este doar o fetita mica si debusolata! Si stiu cum este! Va pup si va iubesc sincer pe toate!

Comentarii

Postări populare