De ce sa te minti ca proasta toata viata ca ala te-a iubit? Pentru ca ai probleme psihice si esti grasa si urata.


Daca pe barbati ii pot intelege de ce mimeaza uneori o relatie (pentru ca sunt lenesi si le este comod sa stea unde e moale si cald, pentru ca isi aduc aminte de primitorul pantec maternal), pe femei nu le pot intelege de ce stau si se complac intr-o relatie falsa, mai ales daca ele sunt cele care muncesc care pun bani in casa, care se agita ca totul sa fie bine!!!
Barbatii mimeaza de multe ori fericirea pentru ca cea mai mare fericire pentru ei este sa stea si sa frece pula in timp ce cineva munceste pentru ei. Ei, eu vorbesc aici de ceea ce viseaza barbatii. Faptul ca unii s-au trezit din embrionat si mai si muncesc pe lumea asta este o chestie pur si simplu intamplatoare. Pentru ca daca, de la nastere, barbatii ar avea de completat un chestionar:
- Vrei sa muncesti toata viata ca sa hranesti o nesimtita si vreo doi sau trei copii obraznici care mai tarziu o sa te scuipe in ochi si o sa iti ia tot ce ai muncit?
- Sau vrei sa stai toata viata cu pula in sus, nefacand nimic, prefacandu-te ca lucrezi la ceva fooooooarte important, si fiind intretinut de nevasta?



... evident 99,999% dintre barbati ar zice: VREAU SA STAU CU PUTZA IN SUS SI SA NU FAC NIMIC!


Cred ca din timpuri stravechi barbatii au avut o mare boala pe femei. Ca ele stau acasa si ca ei trebuie sa se duca la vanat. Ma gandesc la str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-stra-stra-stra- stra bunicul meu, Bubura Wadi. In zori, el isi tragea blana de mamut pe cap si, in timp ce nevasta-sa, Draki, sforaia linistita si cu burta plina, el, scrasnind din dinti, trebuia sa iasa afara din pestera, pe o vifornita cumplita, ca sa mai caute ceva de vanat. Mii de an de-a randul str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-str-stra-stra-stra stra stra stra stra stra bunicii nostri au vanat mamuti, bouri, si multe altele, ca cica asa trebuia. Ca femeia din dotare, si de altfel orice femeie, se plangea 6 zile pe luna ca o doare capul, apoi daca ramanea insarcinata, cam 9 luni ca o doare burta. In restul timpului o durea vreun dinte sau avea atacuri de panica. Scazand si calculand, Bubura Wadi si-a dat seama ca
nevasta-sa il cam trage pe sfoara! Adica, ea doar punea seminte in pamant si se juca cu papagalul Dodo, in timp ce el facea toata treaba! Pe e alta parte, mno, ce sa-i faci?! Fara femeie, barbatii "e" tristi. A incercat Bubura sa isi ia alta nevasta. Vazuse el ca in tribul vecin, femeile sunt mai mari, mai inalte si s-a gandit ca alea muncesc mai mult decat ingalata de Draki. Gresit. Cand a adus-o in pestera lui pe Yulene cea inalta si cu cozi lungi blonde a avut parte de o mare surpriza. Yulene s-a pus pe mancat. Si pentru ca era de doua cat Draki, manca de doua ori mai mult!
Yulene

Bubura al meu s-a enervat. A dat-o afara si pe Yulene, dar mai greu, ca aia era mare si l-a cam cotonogit, plus ca i-a spart in cap toata vesela din placi tectonice.
Obosit, si deja un pic mai batran, Bubura a zis ca mai degraba sa stea langa un barbat. Glumesc. Daca ar fi fost asa, eu nu mai eram aici ca sa va povestesc tampeniile astea. Evident, Bubura s-a intors la Draki, cea mignona, dracoasa si lenesa, dar care macar nu arata ca un dinozaur constipat.

Morala e alta. Dupa atatia mii de ani de "sclavagism", anumiti barbati au decis ca e cazul ca sa se revolte. "Imi bag p..a, eu nu mai misc niciun deget. Ei na, sa puta pamantul sub mine, sa arda casa, eu nu ma ridic de aici!"
Acesti barbati pur si simplu nu mai vor sa faca nimic. Dupa ce milioane de ani stra-stra stra stra stra stra stra stra stra stra stra bunicii lor si-au dat viata ca sa aiba grija de o femeie, ei pur si simplu fac greva. Si fug imediat cand dau de o femeie care ii considera barbati adevarati, ca cei din povesti.
Si evident mai exista si proaste, avortoni esuati, care cred ca pot cumpara cu o chiftea iubirea unui barbat lenes si nesimtitor si egoist. Dar, da! Ce credeti?! Chiar exista. Exista femei cu probleme psihice, si care se mint toata viata ca ele, de fapt, au iubit cum n-a mai vazut pamantul si nu ca un nesimtit doar s-a folosit de ele ca sa aiba o viata linistita si fara stress.

Vreti sa va zic de ce astia se mint reciproc? Pentru ca este o simbioza perfecta: lichen-copac. Barbatii de acest gen isi mint nevasta actuala cum ca ea este unica iubire, asta numai pentru ca le e lene sa puna osul la treaba si sa se duca sa vaneze. Le e o lene profunda. O lene milenara care s-a acumulat in ADN ul lor.
Dar vine un moment in viata acestor barbati cand se indragostesc pe bune. Uita pentru moment ca sunt niste larve lenese. Sentimentul de lup alfa din ancestrale memorii pune stapanire pe ei. Problema e tot femeia. Femeia de care ei se indragostesc iremediabil se transforma – ca asa sunt unele femei-copii -, din zeita nebunatica care dansa pe mese, in viitoarea mama care vrea la baie tot timpul (pentru ca are sarcina toxica) si are nervi din orice.
Sentimentul inaltator de sef de trib dispare, si specimenul revine la starea initiala: amfibie lenesa sau lichen sau pluvian de crocodil.
Cand individul detecteaza in peisaj o epava pe care poate sa isi atarne lesul, nu ezita sa faca asta. Epava il va purta in deriva, dar il va purta. El nu va mai trebui sa miste niciun deget ca sa se salveze. Prefera sa fie un cadavru viu, in loc sa lupte pentru dragoste. Pentru ca e obositor uneori sa lupti pentru dragoste. Si, la o adica, nu mai bine sa mananci hamburger cu o grasa decat sa te lupti pentru o bucata de paine pe care sa o imparti cu o frumoasa.
Stiu, cuvintele mele poate dor. Pentru ca sunt persoane care s-au mintit toata viata. Dar la final, cand te duci in lumea celor drepti, adevarul dureros iese la suprafata. Si oricat crezi tu ca ai dreptate, biet muritor plin de defecte, o sa vezi ca te-ai inselat. Pentru ca adevarul este numai unul.

Asadar, ca sa rezum, unii prefera o dragoste calduta, in locul unei adevarate pasiuni. O iubire adevarata se cunoaste. Se vede. Vad toti. Nu te dai mare cu iubirea adevarata. Pentru ca iubirea adevarata e prea sacra pentru publicitate de asta iefina cu inimioare desenate pe carton de impachetat pantofi.
Eu vin si le intreb pe doamnele astea care muncesc de le sare splina din ele pentru un mascul lenes: chiar merita sa te distrugi si sa te minti pentru ca ti-e lene sa cauti un alt barbat mai bun, mai muncitor, mai adevarat?! Cat de jenant este ca o femeie sa intretina in barbat care se mai si gandeste la alta?! RUSINOS.... SI FOARTE JENANT! 

Eu am multe prietene care si-au dat seama, da, e adevarat, dar dupa vreo 10-15- 17-20 de ani, ca au stat langa un nesimtit, un lichen, un paduche, un impostor, care se gandea la alte femei, de fapt, la orice alta femeie in afara de ele, desi le zambea frumos si le zicea: draga mea, eu doar pe tine te iubesc....Offf... Trist. Mi-e mila de astfel de femei. Isi dau viata pentru in mincinos. Adevarul e ca trebuie sa te duca si capul. Unii se prind mai greu... Oricum, e trist ca unele nu vor nici acum sa deschida ochii! Sa stai cu ochii inchisi si sa nu vezi adevarul, e cel mai usor lucru din lume. Dar sa duci chestia asta la paroxism, si chiar sa sustii ca aia a fost sau e dragoste, cand de fapt a fost o farfurie cu ciorba calaie si fara sare, ori e nebunie ori e prostie. Ori, dracu stie... M-am plictisit deja de subiect! :)) 
 Adevarul este ca unii nu au curajul sa incerce sa manance icre negre si calamari. Se rezuma sa manace numai ciorba veche si paine mucegaita.
Ca le e frica sa incerce mai mult. Si crapa in mormant cu ciorba stricata in gatlej.
Si atat.

Comentarii

Postări populare