sâmbătă, 29 octombrie 2016

Puricii Andreei Marin cu turcul tinerel si cu nas mare au fost putini.O poza de demult de pe vremea cand Andreea era mai de gashka
Apropos de Andreea si de noul ei divort, avand in vedere ca o cunosc de prin (mama, cum a trecut timpul...) anul 2000, de cand am inceput sa lucrez la revista VIP, trebuie sa spun ca ma asteptam la o despartire de Tunkay de ceva vreme. Nu mai zic de ce si de unde stiu ca aveau probleme grave in cuplu (probleme grave inseamna, dupa capul meu, atunci cand un EL se uita la alte gagici si nu o mai baga pe EA in seama! Punct!). Nu dau nume, dar pot sa spun ca una dintre domnisoarele la care el se uita si cu care vorbea si chiar se intalnea este o fosta colega de presa de-a mea, o fata haioasa foc cu care eu sunt buna prietena. Culmea, istoria nu o stiu de la ea, ci de la o amica comuna...
Tuncay viseaza Seherezade blonde si cai verzi pe pereti

Revenind la "divortul anului". Ma asteptam ca Andreea sa o scranteasca si cu acesta noua relatie. Nu am ce sa plang pentru ea pentru ca ea singura si-a facut planul vietii fix cum a vrut. A vrut sa joace rol de Zana desi ea de fapt e o mica scorpie. I-a reusit pana cand cineva a inregistrat-o cum injura de mama focului. A vrut barbati cu bani si celebri. I-a reusit. Cu unii s-a insurat, cu altii nu. A vrut sa se desparta de Banica, intr-un moment de orgoliu moldovenesc si sa se combine cu cineva mai tanar si "mai altfel" decat Stefan. I-a reusit. A vrut sa il aduca pe turcul cu care nu are practic nicio asemanare in Romania. L-a adus. Din pacate, nu intotdeauna extremele se atrag, asa cum nu intotdeauna cuplurile formate din femei celebre si nitel controversate si barbati cu 10-13 ani mai mici decat ele, si din alte etnii, fac multi purici. Pe scurt, puricii Andreei Marin cu turcul tinerel si cu nas mare au fost putini.

Sunt suta la suta convinsa ca ea nu il iubea pe Tunkay asta, asa cum l-a iubit pe Banica si de altfel, sunt convinsa ca nu-l iubea mai deloc pe turc. Si nici el pe ea. M-am uitat pe FB ul lui si nu am vazut postari dragalase despre Andreea sau cu Andreea, cam zilnic, asa cum fac cuplurile, sau sa ii declare cumva dragostea sotiei sale vedeta prin melodii sau alte prostioare. In schimb, am vazut mereu postari cu spitalul ala al lui, postari cu boli si vindecari, postari cu caini, postari cu glume dar nu postari cu Andreea. As descrie asta ca: nesimtire si egoism, nicidecum dragoste mare.

Clar, Andreea, atunci cand a inceput relatia, vroia un pansament pentru durerile (de spate - sic!) din greaua relatie cu Stefan (inca ceva: nu vreau in acest text sa ma refer la chestiile legate de sponsorizarile ei prin TVR si barterele cu Acibadem-ul si alte institutii din Turcia, asa ca sa ma scutiti, daca aveti impresia ca o pup pe undeva pe Andreea, chiar nu, dar chiar nu e momentul sa bag cutitul in rana in aceste momente, totusi nasoale...)
Deci, eu cred relatia cu Tuncay a fost doar un pansament. Caci Stefan i-a pus capac Andreei. Fara niciun dubiu! Mi-a zis chiar ea ca era ravasita. Bine, nu in acest termeni, ci altfel, dar nu vreau sa zic mai mult. Era in timpul in care in presa apareau poze cu Stefan si cu una din "fetele lui Nicu Gheara", Lavinia, de la Spicy.
Revenind la Andreea de acum si la noul ei divort… Sincer? Ma bucur pentru ea. Sa stai cu un barbat care se uita dupa alte fuste si pe care nu il intereseaza prea mult de tine, ci doar de afacerile lui, este nasol. Daramite pentru o vedeta TV care mai este si moldoveanca pasionala.

Ti pup Andreea!
Andreea si cu mine prin Istanbul

Un comentariu:

Andi Escort spunea...

Offf,tinerete,tinerete...din moment ce si-a asumat un barbat cu 10-12 ani mai mic decat Andreea,e normal ca cel mai tanar,sa vaneze si alte fuste mai tinere poate decat Andreea,nu?!Plus de asta ca turcu mai avea si afaceri pe cap,nu avea timp de rsfat la zane si fiind doctor practica sexul,ca sport.....