"M-am insurat cu o curva!"



Toate femeile "e" curve. Evident. Asa cum si toti barbatii "e" porci.
 
Din cand in cand, barbatii au niste frustrari menopauzistice, gen: nevasta-mea a fost o curva. Si clar inca mai e. Ca daca nu era acum mine, clar se futea cu cineva. Undeva. Dar pentru ca e cu mine, nu inseamna ca nu mai e o curva. Ca mintea ei tot la alte pule e. Ca e curva. Ca si ma-sa.

Nu inseamna ca nu au dreptate. Nu ma refer ca suntem (noi femeile) curve. Ci ca intr-adevar, femeile poate au niste ganduri in plus, proaste, sa zic, dar in plus. Problema este ca orice femeie din lumea asta are de cand era micuta fantezii cu printi si cu bogatasi care merg daca nu pe Calul alb, conduc un Maserati alb. Care fetita nu s-a gandit vreodata la printi sau la cavaleri pe Maserati? Daca nu s-a gandit la printi probabil ca era o printesa, si se gandea la servitori care s-o duca departe de palat, calare pe un magar albastru.
Barbatii cred de multe ori ca daca noi ne-am gandit la vreun alt barbat decat ei, ca suntem curve. Nu conteaza ca a fost un gand urat, sau un vis urat. Tot ce inteleg ei ca noi suntem: curve.
 Nu conteaza ca i-am spalat omului 7 ani ciorapii imputiti si ca i-am facut cafeaua nici fierbinte nici rece si doar cu doua lingurite de zahar. Nu conteaza ca i-am inghitit transpiratia de betiv, ca i-am ascultat poantele rasuflate si amintirile ferchezuite, astfel ca desi el era un "freaca pula" in liceu, a ajuns sa fie in povestile lui, un ditamai haiducul. Nu conteaza ca am rabdat cativa ani sa isi elibereze de tot mintea si pula dintr-alta. Nu. Nu conteaza. Noi suntem tarfe si punct. Ca daca nu eram noi, putea sa fie cu el alta mai buna. Ca daca nu eram noi, poate avea mai multi bani. Ca daca nu eram noi, poate aveau un copil, sau doi sau trei. Pana si notiunea de tarfa paleste in fatza jignirii aduse unei femei numita tarfa de barbatul ei la nervi si betie. "ESTI DOAR O TARFA. CINE SA TE IA? EU AM FOST SINGURUL PROST."
Tin sa amintesc misoginilor de acest gen ca daca nu eram cu un anume barbat, posibil ca eram cu un altul. Desigur mult mai smecher. Care probabil si ala m-ar fi facut tarfa la un moment dat. Ca doar nu m-a luat virgina. 
Unii dintre barbati isi iau neveste virgine si apoi, dupa ani, nu stiu cum sa mai scape de ele. Cand erau tineri aveau senzatia ca au facut mare smecherie cand le-a pus aia pe nas cearceaful rosu. Inca un amanunt: toate femeile stiu sa minta, daca vor, cu privire la fecioria lor.
Unii barbati accepta – si BRAVO LOR – faptul ca femeia pe care si-au ales-o a mai umblat si cu altii. Ca doar nu suntem la musulmani. Si am senzatia ca mai nou si musulmancele au voie sa se … inainite sa se marite. Insa unii barbati simt nevoia, din cand in cand, sa ii adica aminte sotiei/logodnicei/iubitei ce curva mare a fost si cu cati a fost ea si ca daca nu era el zeul bineului pe un cal alb (virtual - evident), ea era moarta ingropata, si se pisau toti cei 10000001 de barbati cu care a fost ea, fix pe mormantul ei.
Barbatii insa nu isi dau seama ca femeile sunt TOATE la fel. Si ca urmatoarea va fi si mai curva, pentru ca vremurile se schimba, si ca mai nou, femeile nu se mai fut doar de la 18 ani, cum facuse iubita lui, ci de la 12.Plus ca au ganduri necurate inca de la 5 ani cu vecinul de la parter.

Comentarii

Andi Escort a spus…
Mdaaaa,bine zis,interesant articol....

Postări populare