joi, 15 noiembrie 2012

Campanie umanitara 5! Sa ajutam copiii cu autism!

Buna ziua dragii mei! Cei care ma cunoasteti bine stiti ca inima mea plange atunci cand alte persoane mai slabe decat noi si fara aparare, sufera. Si cand stiu ca nimeni nu ii ajuta. Slava Domnului, anul acesta a fost iarna un pic mai blanda - pana acum ...- decat anul trecut si nu am mai alergat spre adaposturile de caini ca sa ii ajutam sa iasa de sub zapada sau sa le dam mancare. Regret ca nu am mai facut-o, dar, sincer, nu am avut nici timpul suficient si nici nu am un salariu de parlamentar, si nici banii Innei, si nici nu am ca altii cinci hoteluri, ca sa imi pot permite luxul sa pot ajuta zilnic pe cineva asa cum imi doresc. Dar cand primesc mesaje tulburatoare de la persoane care imi cer ajutorul, daca pot, si prin mijloacele prin care pot, ajut. Ceea ce va rog si pe voi. Am inceput, astfel, a cincea mea campanie UMANITARA(dupa campaniile: ANTI DROG, ANTI VIOLENTA IN FAMILIE, ANTI FUMAT, ANTI EUTANASIEREA CAINILOR MAIDANEZI - campanii realizate cu si impreuna de prieteni precum Valentin Iulian, Sonia Trifan, Catalin Lungu, Daniel Onoriu, Gabi Badalau, Dan Puiu, Leo de la Strehaia, pub Giotto, ) , bineinteles, in campanie se vor implica, sunt convinsa de asta!!! - prietenele si prietenii mei. De ce copii cu autism? Pentru ca am ramas fascinata de ei cand am vazut un film despre un copil din acesta care era considerat handicapat, dar el de fapt, daca stiai cum sa comunici cu el, era genial!!! Si acum va rog sa cititi scrisoarea pe care mi-a trimis-o Nicoleta Burlacu de la Asociatia Pas cu Pas. : PS. Inainte sa o cititi, va rog insa sa cititi mai multe despre autism de pe aceste linkuri AUTISM 1 AUTISM 2 AUTISM 3 Ce-ai spune daca pret de o ora sau doua ai face cativa copii cu autism sau alte tulburari sa se simta speciali si indragiti? Cu siguranta, ei vor fi foarte bucurosi sa te vada si sa petreaca timpul alaturi de tine, realizand impreuna decoratiuni, felicitari si alte activitati artistice cu ocazia Craciunului. Intre 15 noiembrie si 15 decembrie, Asociatia Impreuna Pas cu Pas isi deschide portile oamenilor deosebiti care doresc sa le aduca celor mici un nou nivel de interactiune, in timp ce se pregatesc de Craciun. Scopul nostru este de a-i invata pe acesti copii sa traiasca in limitele autismului sau a altor tulburari de dezvoltare si sa foloseasca aspectele pozitive ale conditiei lor, devenind increzatori si independenti. Speram sa accepti invitatia noastra si sa ne vizitezi oricand doresti, de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 20:00, la sediul nostru din Str. Mihai Eminescu nr. 42, sector 1, Bucuresti. Contacteaza-ne la numerele de telefon 0741050473 sau 0374020663 sau la adresa de e-mail asociatia.ipp@gmail.com. Daruieste un zambet copiilor cu dezvoltare atipica, in prag de Craciun! Te vei convinge de veselia si deschiderea lor! Te asteptam cu drag! Nicoleta Burlacu si echipa Asociatia Impreuna Pas cu Pas

Un comentariu:

Anonim spunea...

Campania umanitară „Viaţă pentru Gabriel”

7 zile de solidaritate pentru viaţa unui copil!

Universitatea din București anunță campania umanitară de strângere de fonduri pentru micuțul Gabriel-Ioan, fiul criticului și istoricului literar Iulian Costache, lector doctor în cadrul Facultății de Litere.

Gabriel, în vârstă de 3 ani și 8 luni, a fost diagnosticat în decembrie 2012 cu leucemie acută limfoblastică. În acest moment, Gabriel se află internat pentru chimioterapie în secția Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, dar aceasta este prima etapă a unui tratament complex, care trebuie continuat într-o clinică de specialitate din străinătate. Gabriel este aşteptat pe data de 16 ianuarie la o clinică germană (Charité din Berlin sau Clinica de Oncologie Pediatrică din Augsburg) unde ar trebui să facă o puncție medulară exact în a 33-a zi de la începerea chimioterapiei. Tratamentul ulterior durează de la 6 la 9 luni, în funcție de reacția organismului, și costă între 80.000 de euro și 120.000 de euro.

Pentru a fi acceptat în clinica germană, este nevoie de suma inițială de 60.000 de euro.

Până acum, în 10 zile de la prezentarea anunțului, cu o solidaritate excepţională, pentru Gabriel s-au făcut donaţii în valoare de 30.000 de euro. Mai avem o săptămână, până pe 16 ianuarie, în care putem să participăm la salvarea vieţii acestui copil, care are nevoie de încă 30.000 de euro ca să înceapă tratamentul salvator în străinătate exact în ziua stabilită medical.

Dacă el pierde acea zi, pierde şansa care se află acum în mîinile noastre.
Fiecare oră contează! Orice ajutor financiar, oricum ar fi, contează!
Orice e-mail trimis mai departe contează!
Solidari, putem salva acest copil!

Are patru ani şi are leucemie. Restul vieţii lui e acum la noi. Donează pentru Gabriel!
Susține-l pe Gabriel!
https://www.facebook.com/GabrielIoanCostache
http://gabrielioancostache.wordpress.com/

Contul umanitar este deschis la Banca Comercială Română (BCR), sucursala World Trade Center, București:

IBAN RO69RNCB0085081826160001 - LEI
IBAN RO42RNCB0085081826160002 - EURO
IBAN RO85RNCB0085081826160004 - USD

La depunerea donației, este necesar să se completeze:
Codul SWIFT al Băncii: RNCB RO BU

Adresa Băncii: Bd. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, București
Titular cont: Iulian Costache
Explicație: tratament Gabriel Costache

Vă certificăm autenticitatea diagnosticului prin anexarea documentului medical ce detaliază situația medicală a copilului.

Cu recunoștință,
Grupul de iniţiativă pentru Campania umanitară “Viaţă pentru Gabriel”