Ce face o femeie pentru cariera?





Intotdeauna barbatii au indus ideea ca femeile sunt curve. Sau proaste. Sau ambele. Ce nu vreti sa intelegeti voi, barbatii, este ca unele femei tocmai pentru ca NU sunt curve si nu sunt nici proaste si-au facut imaginea varza. (Ca daca nu ar fii proaste, le-ar duce mintea si nu ar trebui sa isi insele barbatul cu sefu' - fie el grec, american, roman, francez etc) Tocmai pentru ca unele pizde nu i-o sug sefului pentru a obtine ceva, alea sunt nevoie sa faca nush' ce compromisuri de imagine. Fie un scandal in public, fie sa se dezbrace in vreun calendar, fie sa pozeze sexy sau sa apare in clipuri in care nu se regasesc, fie sa divorteze, fie sa isi dea in judecata barbatul care le-a violat si sa fie dezaprobate de intreaga comunitate etc etc etc.

Alte femei care se autodefinesc "ci(n)stite", care se imbraca office si se mandresc cu serviciul lor, cu salariul lor si cu alte favoritisme, poate tocmai alea sunt curve. NU spun ca toate femeile care NU s-au bagat in scandaluri, automat i-o sug sefului sau ca se numesc curve! NU. Doar ca... unele din ele pot fi.

Am pornit de la acest articol din CLICK
: O atletă cu dizabilităţi din Japonia vrea cu orice preţ să meargă la Olimpiadă astfel că a scos pe piaţă un calendar sexy. Banii strânşi i-ar asigura pregătirea, dar şi transportul.
Maya Nakanishi (26 de ani), o atletă cu dizabilităţi din Japonia, a găsit o metodă inedită, dar şi controversată de a face rost de bani pentru a participa la Olimpiada de la Londra.
Fata, căreia i-a fost amputat piciorul drept, mai jos de genunchi, a pozat semi-nud, iar fotografiile au apărut într-un calendar scos la vânzare în Japonia.
Maya Nakanishi a reuşit să şocheze cu fotografiile sale
7.000 de exemplare au ieşit pe piaţă, preţul unuia fiind de 12 euro. Pe când avea 21 de ani, Maya a suferit un accident de muncă la fabrica unde lucra ca vopsitor şi a stat în spital şase luni. Imediat după aceea a intrat în lumea atletismului.
Ea deţine recordul Asiei în probele de 200 metri şi sărituri în lungime, iar la Olimpiada Paralimpicilor din 2008 a devenit prima femeie din Japonia ce a luat startul în proba de 100 metri.
„Ştiu că am riscat foarte mult, dar am nevoie de ajutor", a spus Maya, care, din cauza lipsei resurselor financiare, a fost nevoită să locuiască într-o maşină în perioada în care s-a pregătit în America.

Comentarii

Postări populare