“Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu”

Colegul meu de proiect (de la trupa CRAZY), Catalin Lungu impreuna cu un alt amic de-al nostru, un actor foarte bun, Cristian Pantea (fostii mei colegi din filmul UPSKIRT regizat de Cristi Sandulescu), au maine seara un spectacol de teatru care va fii si televizat. Puteti venii si voi, daca vreti, intrarea este libera, dar sa ajungeti pana la ora 19.00 la sediul tvrm (berceni). acesta este afisul!


din www.stl.ro:
Colegul de trupa al Ioanei Popescu a devenit, dupa despartirea de Mariana, bisexual si psihopat!

Din fericire pentru el, este vorba doar de rolul din “Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” – piesa de teatru adaptare dupa Matei Visniec, in care Catalin interpreteaza rolul principal.

“Eu joc rolul unui psihopat, un general de armata pe nume Vibko, care crede ca le stie pe toate. Are valeitati de poet, de sportiv, e macho si atotstiutor, nelipsindu-i inclinatiile bisexuale”, a declarat Catalin Lungu pentru STL.RO.

Premiera piesei, in distributia careia ii regasim pe actorii Catalin Lungu si Cristian Pantea, va avea loc joi, cu incepere de la ora 19:00, in Black Box Studio Sud – noul teatru al Facultatii de Arte “Spiru Haret” (sos. Berceni nr. 24, langa metroul Aparatorii Patriei, in spatele cladirii TVRM) – iar intrarea este libera!

Comentarii

K a spus…
Bisexual? Eu incep sa cred ca tipul asta joaca un personaj pe care nu il intelege. E o afirmatie al carui fond nu reusesc sa il desprind din text si care imi pare gratuita. De asemeni, Ioana, ai mult prea multe greseli de ortografie in text. Nu, nu sunt scrise in viteza, sunt mereu aceleasi greseli: fii in loc de fi, venii in loc de veni etc.
Ar fi bine sa avem consideratie sa stim ce vorbim sau scriem inainte de a o face. Zic!

Postări populare