"Doamnele inteligente"


"Doamnele inteligente" stiu o gramada de lucruri! Ele stiu istorie, ele citesc mult, ele se uita la filme istete, ele stiu sa faca mancare, ele le au cu calculele, cu cifrele, cu istoria (si, ma rog cu toate chestiile care in general iti solicita memoria si nu latura artistica); stiu sa aiba rabdare cu "barbatii lor porci si idioti" si sa ii astepte acasa in timp ce ei o ard cu "fufe...
Ele sunt undeva deasupra barbatilor si evident, deasupra fetelor zapacite sau asa zis usuratice (ca mine, de exemplu).

Dar cand le observi indeaproape, vezi ca nu au nicio treaba cu cele mai simple notiuni de igiena si santatate, in schimbi, daca esti atent, remarci o musca care le bazaie elegant deasupra fruntii transpirate si unse din belsug cu fond de ten din cel mai scump postat peste o crema dincele mai scumpe.

Mai descoperi (daca faci o ancheta serioasa!) ca ele fac mancare cu lingura luata direct din chiuveta plina de jeg, ca nu se c..a decat o data la 3-4 zile, ca au urechile pline de ceara, par pe fund si sub barbie, ca ele nu stiu ce aia orgasm decat daca il imita, si daca le spui sa zica rapid 7 filme cu marilyn monroe (stiu, am si eu o obsesie) o sa rada ironic si o sa-ti spuna cu un aer superior: "MM era o actrita proasta! nu ma uit la filmele ei!"

"Doamnele inteligente" nu se duc in vacanta decat in team buildinguri cu colegii de serviciu, cu care si-o trag asiduu, si pe care il streseaza apoi cu sms uri "cu zambete" 3 luni dupa aia; au mereu pielea alba pentru ca sunt prea grase si celulitice ca sa se expuna la orice raza de soare, au intotdeauna camasa aranjata prin care se poate vedea clar transpiratia ( cu iz de parfum scump), ele dau bani multi pe haine de firma care NICIODATA nu le vin bine, au prieteni "influenti" care insa atunci cand cand ele au o problema nu le ajuta niciodata, si invariabil, desi sunt umflate, au multi pantofi fara toc, tocmai pentru a mai demonstra inca odata cat de nesimtite sunt ele.

Vreti sa stiti care este culmea? Cate un prost sfarseste mai devreme sau mai tarziu sa ia cate o gaina de asta, pe viata, asta pentru ca probabil ma-sa i-a zis: "ia-o mama, ca e fata buna si cuminte. si munceste. si tine casa..."

Comentarii

Bogdan a spus…
.. Ma-sa care, fara indoiala, este, la randul ei, o "doamna inteligenta"...
Ioana Popescu a spus…
fix asa... sau nu ..:) merci ptr comm:)
Ioana Popescu a spus…
bogdan, tu erai? acum mi am dat seama. te pup!:)
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim a spus…
Mai...Maria Magdalena..:))) Daaa..nu stii tu istorie...asa ca...
bony a spus…
Fato eu te plac asa cum esti! Bravo tie ca ai avut curajul de a infrunta "lumea proasta"...Sa nu iti fie rusine pentru ceea ce esti! Multi te critica,multi te injura,dar cati pot arunca primii cu piatra???Niciunul! Tu sa nu te mai lasi doborata de"fenomene"d`astea...si cand esti la greu ,salta capul!Viata e frumoasa,tu esti frumoasa!Si nu lasa rautatile nimenui sa te atinga.Am intrat pe blog,vazand emisiunea lui Capatos..Nu imi place ca nu e blogul"tau" gen .ro...si ca merge foarte greoi,se incarca greu! In rest scrii frumos,scrii ce simti!Si sa aud de tine numai lucruri bune! Te pupa o"zapacita" ! Noroc,fericire si sanatate,ca-i mai buna decat toate!Te voi citi mai des:*:*
bony a spus…
nimanui*
Ioana Popescu a spus…
multumesc bony! te pup mult!!!!!

Postări populare