Despre incorectitudinea la unii romani, cu tristete...


"A te astepta ca lumea sa te trateze just pentru ca esti o persoana buna, este ca si cum te-ai astepta ca un taur sa nu te atace pentru ca esti vegetarian."
Citat de Dennis Wholey


O sa va expun cateva fapte de viata care se intampla, probabil, daca nu asa, in alt mod, fiecarei persoane. Chestii neplacute, generate din cauza nesimtirii, minciunii, incorectitudinii unora cu care intram in contact. Noi romanii, mereu facem haz de necaz, iata asadar ca nu voi face circ la tv pe temele de mai jos, ci doar o sa le povestesc pe blog;povesti despre cat de neriosi sunt unii sau altii(altele). Nu pun numele pers sau alte date. Inca.

1. Zi de primavara. Duminica dimineata. Stau cuminte in casa cu parul prins in motz, lucrez ceva, beau o cafea, ma mai uit si pe la tv un pic. Suna telefonul, o fata (vedeta) ma roaga disperata sa vin la mare, URGENT, sa filmez impreuna cu ea si inca una(vedeta) o emisiune... Pe multi bani! Vreau sa vrb cu producatoarea. Vorbesc. Vreau sa vad contractul. N-are... In fine, dupa 10 min accept, totusi, si ma duc sa ma spal pe cap, sa ma aranjez... Suna telef: producatoarea isi cere un milion de scue, se amana filmarea. ok...
Peste o sapt sun la producatoare. "Cand se filmeaza, sa stiu si eu cand imi fac concediul etc?!""A, nu, ca s-a amanat pentru toamna..." Bun...


2. Zi de primavara (inceput). Ma aflu in Italia, la Padova. Ma suna de la tv. Nu spui care. Ca sa intru in direct. Zic, ok, desi ma costa o gramada telef si poate nu aveam chef sa stau de vorba, stau, ca m-au rugat frumos. Si stau sa ascult o tuta tufa vaca idioata blonda invitata in platou(pe bani) in timp ce abereaza ceva, vreo 30 de min.( Sunt si masochista si foarte indaratnica, ca sa va explic) Apoi, totusi, intr-un final,mi se face scarba si inchid. Ma suna inapoi de la tv ca: S-a terminat emisiunea, dar va sunam noi cand ajungeti in Bucuresti, si ne revansam.
Dar cand am avut nevoie de ei ca sa intru cu ultimul clip... PULA! S-au revansat din parti. :))
(Ma asteptam)


3. Zi de vara. Ma suna cineva sa filmez pentru un show TV, nu spui care TV. De data asta fara bani. Zic, binnnne, daca e fara bani, macar vreau sa mai particip macar la cutare show din trust. Zice, daaaaaaa! Da, sigur!
Ma duc sa filmez ptr ei, sunt foarte fericiti, apoi astept urmarea.....Celalalt show!
Ma amana. Dupa 10 zile in care nu se intampla nimik, simte ca m-am enervat, si gaseste o alta solutie. Alt show. Chem un om (artist) in Bucuresti sa vina la emisiunea respectiva, cand omul ajunge, aia (producatoarea) nu mai raspunde la telefon. Sun la seful ei, intr-un final, ma suna tot ea plangand, cu o scuza oarecare. Ii dau nr persoanei venite special in Bucuresti, sa vrb cu ea. ZIce persoanei (artistului)ca se rezolva, il imbarliga; evident, nu s-a rezolvat. Imi vine greata, dar... ma asteptam! :)))


4. Zi de aproape vara. Ma contacteaza un domn. Parea k... Ca are un proiect. Ma pune sa ii fac proiectul. I-l fac rapid, profi, la obiect. Sa ii aduc si oameni, ii aduc. Apoi nu mai raspunde la telefon decat ca sa se scuze. Cam 1- 2 sapt. Timp in care spune ca i-a murit pisica, i-a fatat gandacul, are matreata, si-a rupt unghia de la degeteul mic sau i-a crescut un ochi pe fund ...(la misto le zic, altele erau scuzele) Azi imi spune: "Proiectul se va amana pana pe data cutare..... Dar va iesi va fi super tare! Tu lucreaza mai departe, azi vin si iti dau banii!" Ok, zic...

Zambesc, beau o gura de cafea, si ma intreb: "Unde esti tu Tepes, doamne....?!"

Comentarii

secsinblog a spus…
1. made in romania
2. romania again
3. mai e nevoie sa completez?
4. concluzia este evidenta, este vorba de calitatea din 'show biz' ul romanesc, Muppet's show.

Postări populare