vineri, 11 mai 2012

Cornelia, cine sunt "iubirile tale" , brunetel si John?! Marius stie?In urma cu o luna, m-am decis sa pun capat "prietenei" cu Aurelia si Cornelia (ex STAR), pentru ca mi-am dat seama ca mi-au facut enorm de mult rau in timp, poate si bine, dar mult mai mult rau. A umplut paharul o stire falsa despre mine data de ele unor site-uri. Pe scurt, desi am venit cuminte ca sa cant la karaoke la un eveniment intr-un local unde erau ele PR-itze, nu au scris nici macar un cuvant despre mine ca am cantat (peste 10 melodii, unele chiar foarte grele, asa cum mi-a zis si m-a felicitat si Sanziana Buruiana), sau ca eram imbracata intr-o rochie realizata de Sonia Trifan, ci au scris niste aberatii care mi-au facut rau, ulterior, pierzand un contrat de 10.000 de euro cu un club a carei imagine urma sa fiu. Ce scriau ele? Ca cica nu as fi avut chiloti pe mine sau ca am vrut sa agatz nu stiu ce fotbalisti, asta in situatia in care eu eram insotita de 3 persoane si am stat numai langa ele sau am cantat la karaoke, si aveam nu numai chiloti dar si ciorapi lungi sub fusta.
Repet, nu au dat o stire pozitiva de mine, in shimb, au mai inventat in CLICK a doua zi, cum ca Ana Maria Prodan sau Reghe au cantat; bietii de ei nu au cantat nimic!, stateau langa Oana Roman intr-un separeu; au venit tarziu si au plecat repede, si nu au cantat nici macar un vers.
_________________________________

Zilele trecute am primit doua mesaje de la doi fani de-ai mei cum ca ar fi pe internet niste filmulete porno cu ele (Cornelia si Aurelia). Ieri, am dat un mass la toata lista mea de messenger sa intreb si eu ce se intampla, daca se stie ceva de cele doua filmulete... Anumite pers mi-au spus ca au vazut filmuletele si mi-au spus ca imi vor face rost de ele. Intrebarea mea era: Daca are cineva filmuletele sau daca poate rost de ele, de curiozitate, sincer, le cumpar eu.
Azi dimineata am primit un e-mail cu multe print-screen-uri si poze (200 de poze), extrem de interesante. Despre Cornelia. Nu o sa le public decat pe primele.... poate, doar pe primele. Adica, nu stiu, pana maine poate ma razgandesc. Nu stiu daca sunt reale sau nu, cred totusi ca da, ca par foarte..."in stilul ei"....
Cu mentiunea ca nu stiu daca sunt pe bune, vi le arat ca sa va spuneti si voi parerea. Este Cornelia o doamna serioasa maritata sau nu, sau este... ce se vede din primele aceste doua convorbiri cu acesti primi barbati?! Voila! AAA, inca ceva, "non, non, rien, non, je ne regrette rien"...

Niciun comentariu: