Anunt!


Salutare. Am avut o perioada de depresie bazata mai ales pe faptul ca anumiti colegi de breasla, desi eu am fost extrem de amabila cu ei de cate ori am avut ocazia, si i-am ajutat sa isi publice PR-urile in revistele mele, i-am ajutat cu nr de telefon si asa mai departe, cand le-am cerut doua simple lucruri, m-au amanat sau refuzat.

Era vorba despre: 1. promovarea celui mai nou clip al meu;
2. al doilea lucru este publicarea adevarului despre cum mi s-a denaturat acel top al fotbalistilor, pentru ca trebuia sa fie unul pur amuzant, nu sexual. Fiind santajata (cu serviciul, revistele), am acceptat sa il fac in unele parti mai scandalos, dar alte parti pur si simplu au fost inventate in timp ce eu eram plecata din tara in Italia, de catre fostele mele colege. Am dat un articol despre acest lucru in care spuneam cate ceva - urmau sa mai apara alte dezvaluiri -, de frica ca isi vor compromite imaginea, Cornelia si Aurelia au facut presiuni si au scos acel prim text. Mentionez ca, timp de aproximativ 10 ani de cand lucrez cu ele, mi s-au modificat aproximativ 70% din materiale, sau s-au semnat ele peste mine la interviurile si stirile mele tari. Ca sa explic ce este cu aceste doua femei, una a fost in marea majoritate a timpului sefa mea, iar cealalta, confidenta ei.

Nu ma mai supar cand merg pe strada cand unii ma asociaza cu nu stiu ce scandal cu fotbalisti. Inainte ma enervam pe cei care ma striga... Acum nu, acum ma enervez pe mine. Recunosc, a fost vina mea ca am acceptat- fortata de Cornelia-sa fac topul asta, dar cand vreau sa spun de fapt cum sta adevarul, nu sunt lasata. Corect, adevarul nu va intereseaza pe voi, stimati jurnalisti care ma cititi acum.... Dar gata, de acum incolo, anumite persoane din presa care mai indraznesc sa ma denumeasca "ziarista porno", fara sa ma sune in prealabil ca sa explic public despre topul unde mi s-au falsificat declaratiile de catre Cornelia, o sa aiba de patimit.

ps. Am o mica satisfactie in ceea ce le priveste pe cele doua doamne, Cornelia si Aurelia. Persoane din familia lor mi-au spus ca in ultima luna cele doua au avut o factura telefonica exorbitant de mare:))) De ce ? Mi s-a spus ca pentru ca au inceput sa sune peste tot ca sa se scoata, sa isi repare imaginea, sa isi faca rost de joburi, sau sa incerce sa faca presiuni in ceea ce ma priveste. Dupa cum se vede, pentru ca nu au obtinut nimic, nu au avut curajul sa iasa la lumina si stau ca doi shoboletzi galbeni in barlog pana trece cutremurul.:)

Comentarii

Postări populare