Perversiunile Aureliei si Corneliei

Recent, doua dintre cele mai sexy ziariste din Romania, Cornelia Ionescu si Aurelia Petrache de la STAR, au facut mare valva intr-un club din Capitala (al carui nume este insa necunoscut pentru ca PR-ii nu au stiut sa il promoveze). Sursele noastre din local ne-au povestit ca Cornelia ar fi pus ochii pe un maidanez care se lingea pe sub coada fix in fata localului.

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5729723206422121586" />




Gura lumii spune ca Cornelia s-ar fi scapat unor prietene: “Mi-am scos si chilotii! Sunt uda caci asa chestie roz si mare inca nu nu m-a fost dat ochilor meisa vad! Tare as vrea sa ma lipesc de el, dar nu stiu cum! Oare stie careva dintre voi unde salasluieste aceasta faptura divina cu par si coada si mustati?!” Mai ponderata din fire, prietena ei cea mai buna, Aurelia Petrache – alias Aiurelia – sau mai simplu, Petrache, pentru necunoscuti – ar fi zis, mai barfesc clevetitorii: “vai fata! Dar mereu tie ti-au placut masculii potenti si cu par dar fara intentii serioase! Mai bine uite-te la mine! Eu sunt materializda! Si uite ce bine o duc!”
Carcotasii ne-au mai spus ca cele doua nu ar fi purtat chiloti sau alte lenjerii intime dintr-un motiv anume. “Cum tot ele au imprastiat zvonul ca in club vine si Fernando de la Caransebes, desi nu era adevarat, s-au udat instant. Ulterior, fetele si-ar fi scos chilotii si ar fi inceput sa deseneze opt-uri pe bar cu fundurile intr-un moment de inspiratie”, declara si florareasa din colt care zice ca ar fi filmat cu Blackberry-ul ei ultimul tip toata scena. Ce sa mai zicem! Gura lumii sloboda! Si invidioasa!
alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5729723268085036562" />
Cum s-a terminat seara pentru cele doua superbe doamne? Ei bine, alti barfitori sustin ca le-au vazut pe gazele plecand acasa pe doua carari, bete manga, astfel incat trei taximetristi le-ar fi lovit cu statia in cap si ar fi chemat apoi si organele abilitate. Noi insa nu bagam mana in foc peste asa ceva! pardon, pentru asa ceva.

A si inca ceva! Toata lumea se distreaza la clubul cu pricina al carui nume, repet, nu este insa cunoscut pentru ca PR-ii nu se prea pricep la nimic decat sa scrie inventii despre vedetele care ajung acolo. Noi insa va spunem ca joi e teatru, vineri e jazz, sambata e karaoke iar duminica dans. Tam-tam!

Acest text este un pamflet.

Comentarii

Anonim a spus…
asa este sunt niste curve ordinare le am vazut si eu uneori in xanadu sau centru vechi agatand pusti de 20 de ani-niste depravate ziarizdele astea si uate cu spume!!numai zice ca sunt astea doua sexy ca nu sunt!!!!
Anonim a spus…
doua umflate oxigenate si rele de musca
razai cover online a spus…
Carcotasii ne-au mai spus ca cele doua nu ar fi purtat chiloti sau alte lenjerii intime dintr-un motiv anume. small cushion covers , double bed blanket for summer ,

Postări populare