Angelina, dragostea mea!

Dintre toate vedetele de la Hollywood, eu o prefer pe Angelina JOlie.


Mor dupa ea. Dupa felul in care si-a construit viata. Si corpul. Si garderoba. Si familia. Caci are 3 copii infiati, 3 facuti de ea, si cel mai frumusel actor ai ultimilor 20 de ani, Brad Pitt.
Si totusi este cea mai barfita vedeta. Cel putin, la ultima gala Oscar, o sumedenie de personaje cvasi anonime au comentat in fel si chip aparitia ei pe scena si evident, pe covorul rosu, intr-o rochie superba neeagra, de catifea, Versace, despicata intr-o parte. Cu toate ca Jolie a purtat probabil rochita cum i s-a spus, ca sa ii faca publicitate, au existat ulterior o ploaie acida de glume despre tinuta si atitudinea ei. Revista Chi din italia o facea "autostopista", un coleg de pe scena a persiflat-o chiar dupa ce vedeta a intrat in public, si ulterior ziarele din toata luema au facut-o muci, nascandu-se o serie intreaga de glume despre ea si despre piciorul ei(De exepmlu : "Piciorul drept al Angelinei Jolie are cont pe Twitter deja , urmărit de aproape 25.000 de oameni care discută despre membrul slăbănog al vedetei, fac glume sau se bagă pur şi simplu în seamă.

Astfel, piciorul actriţei o fi hidos de slab, dar a devenit vedetă, prinzând parcă viaţă singur, separat de corp. Câteva dintre cele mai tari glume şi comentarii vi le redăm mai jos.

"Noroc pe Angelina, ca a economisit bani la salonul de cosmetică. Nu a fost nevoie să-şi epileze decât un picior, dreptul, care s-a văzut din rochie."

"Salvează-mă de aici! Semnat, Piciorul"

"Am o privelişte încântătoare aici sus, dar bine că m-ai scos şi pe mine la aer")

Mda.

Observ ca si astia de la Hollywood au devenit rautaciosi si invidiosi. Nu ii credeam asa. Asta ma face si mai incapatanata in visul meu de a lua un Oscar candva!

Comentarii

George Gabor a spus…
Cred ca putini sunt oamenii ce nu o plac pe Angelina. O femeie superba. Ma intreb, oare are caracter la fel de frumos ?

Postări populare