Platforma program Ioana Popescu(adica eu) ptr primaria Bucurestiului



Campania mea pentru Primaria orasului Bucuresti se fundamenteaza pe una din cele mai mari probleme ale Bucurestiului: fluidizarea circulatiei.

1.Adica, traficul masinilor, cat si locuri mai multe pentru parcarea masinilor.
Cum se poate rezolva acest lucru? Este vorba despre extinderea spatiilor verzi. Mai precis: asta inseamna crearea de locuri controlate in spatele blocurilor atat pentru recreerea tuturor categoriilor de varsta(batrani, tineri, copii) cat si - si aici este a treia problema grava a bucurestenilor!, cat si pentru salvarea cainilor vagabonzi. Mai precis: vor exista custi special amenajate - asa cum exista in alte tari - unde cainii vagabonzi vor sta si vor primi hrana de la oamenii din blocuri.

2. Revenind, cum se poate face fluidizarea circulatiei? Cum ati vazut la primul punct, spatiile din spatele blocurilor vor fi folosite precum spatii de joaca, plimbare, gradini, etc etc, dar, in schimb, spatiile din fata blocului care sunt practic nefolositoare si care sunt , in medie, in jur de circa 10 metri la fiercare bloc, vor folosi pentru parcari si ptr a mari strada. Este asadar, vorba despre restrangerea unui spatiu proxim si inlocuirea lui prin punctul 1, ceea ce practic va conduce la noi spatii de transport si stationare!

3. In al treilea rand, voi continua toate demersurile de liberalizare a zonelor culturale si turistice din Bucuresti.(sunt absolut uimita cum de 20 si ceva de ani nu s-a facut o strategie viabila a unui turism bazat pe frumusetie culturale si istorice ale Romaniei! Nu numai Bucurestiul, dartoata Romania are mii de obiective turistice care trebuiesc intretinute si evident exploatate asa cum se intampla in toate tarile uniunii europene si asa mai departe, in toata lumea, nu stau qacum sa dau exemple, dar prin cele 17 tqari in care am trecut, nu am vazut o asa de mare bataie de joc in domeniul turismului ca in Romania!)


(nota: Prin liberalizare intelegem sustinerea si repet, conservarea valorilor bucurestene si zonelor turistice din Capitala Romaniei.)

PS.Alte puncte la care eu si stafful meu de campanie ne gandim pentru viitorul apropiat:

- campanii sustinute anti-drog in scoli, licee, facultati etc.

- campanii anti violenta domestica (mintesc ca primele doua au fost incepute de mine in toamna lui 2011 dar vor continua si mai aprig in 2012!)

- campanii pentru batranii din azile cat si pentru batranii care o duc foarte rau

- campanii pentru tinerele genii care nu au posibilitati sau de la copii foarte talentati de la casele de copii

- campanii pentru adoptia animalelor

- campanii pentru cunoasterea legislatiei in randurile persoanelor fara educatie

- campanii pentru sanatate - aducerea de pers.care sa investeasca in domeniul sanatatii


Multumesc tuturor ptr ca m ati citit si ne vedem!

va pup
Ioana Popescu

(candidat independent Primaria Capitalei)

Comentarii

Anonim a spus…
Daca-mi faci o muie ai un vot:)))))

Postări populare