CONCERT CARITABIL - “SUFERINŢA UNEŞTE INIMI”!

Concert caritabil ptrcei din ARAD...cazul gemenelor Ioana si Maria....detalii jos.

CONCERT CARITABIL - “SUFERINŢA UNEŞTE INIMI”!



Vă invităm să participaţi în data de 21 ianuarie 2012, începând cu ora 18:00 la un Concert Caritabil susţinut de interpreţii Adi Gliga, Adi Hentea şi Grupul de Clopoţei al Şcolii Speciale - Raza de Soare, alcătuit din copii cu dizabilităţi. Genul de muzică “pentru suflet” promovat de compozitorul şi interpretul Adi Gliga e inspirat din experienţele dure de viaţă, care au modelat un caracter frumos scoţând la suprafaţă un talent deosebit. De asemenea compozitorul şi interpretul nevăzător Adi Hentea ne va umple inimile de liniştea exprimată în piesele lui pline de semnificaţie.
Concertul va fi susţinut la Biserica Baptistă Şega din Arad , Str. Constantin Brâncoveanu, Nr. 28-30 şi este organizat de un grup de voluntari în colaborare cu Centrul de Terapie şi Recuperare pentru Copii “Gihocelul” Arad, Fundaţia RCE Speranţa Copiilor, Asociaţia Down Art, Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului, Asociaţia “Autismul un viitor mai bun”.
În cadrul acestui eveniment va avea loc o strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul a două fetiţe gemene, Ioana şi Maria Iamandii care au cunoscut suferinţa încă din primele zile de viaţă. Sunteţi aşteptaţi cu drag pentru a afla povestea lor şi pentru a le ajuta în lupta de zi cu zi!

Comentarii

Postări populare