Campanie anti-drog!

Pentru cei care chiar vor sa ajute in aceasta campanie nu va cer nici macar un leu ci doar putina atentie. Dati va rog ai departe linkul cu aceasta postare si scrieti mai sus: NU DROGURILOR!
Multumesc!




















Este vorba de o idee inedita a vedetei, care si-a dat acordul sa participe la o noua campanie anti-drog made in Romania.

Cine crede ca tara noastra nu este atinsa de acest flagel se insala amarnic. Iar cine crede ca vedetele din din showbizul autohton nu se drogheaza, cel putin unele dintre ele, la fel, face o mare greseala.

Ioana Popescu, o fire surprinzatoare si fara fite, a fost prima vedeta care a acceptat sa participe la aceasta campanie. Vor urma pana la finalul anului o serie de alte campanii anti-drog, impotriva traficului de fiinte umane, a dependentei de Internet, a violentei in familie si anti-alcool, sustinute de multe vedete din Romania.

“M-am implicat in aceasta campanie pentru ca nu inteleg de ce oamenii aleg sa traiasca intr-o lume de vise, dar sa moara la 30 si ceva de ani, ori dintr-un accident, ori ca au incurcat doza… Pacat de viata lor, pacat ca lumea nu este sincera. Daca unele din vedetele de la noi ar spune ce probleme au, poate nu ar mai fi cazuri de sinucidere gen Madalin Manole, sau alte vedete nu ar face accidente de masina cu morti, cazuri, de multe ori, din pacate, clasate de politie in urma banilor si a interventiilor de tot felul. Cat despre cine este in spatele acestei campanii, ei bine, ideea mi-a venit recent, am vrut sa trag un semnal de alarma, si vreau sa strang cat mai multe vedete care sa se implice. Imaginile socante de pe pachetele de tigari poate nu i-au convins pe toti sa renunte la fumat, dar poate macar au inceput sa fumeze mai putin. Asta intenionez sa fac eu. Multumesc echipei mele care m-a ajutat sa concep acest pictorial, in frunte cu Alex Radulescu, unul dintre cei mai buni make-up din Romania, care va lucra cu noi si la alte shooting-uri”, a declarat Ioana Popescu in exclusivitate pentru STL.RO.

Echipa productie:

Regie si foto: Valentin Diaconu
Make up artist: Alex Radulescu
Hair stilist: Valentino
... Model: Ioana Popescu
Politist 1: Catalin Lungu
Politist 2: Cristian Pantea
Locatie: Pub “Legere”

Comentarii

Postări populare