De ce divele sunt dusmanite de casnice?!






Oftez. Asta ptr ca, cum de cateva zile sunt in concediu, stau mai mult pe acasa si trebuie sa interactionez cu anumite pers din bloc. Din Colentina. Problema este: barbatii din bloc sunt foarte simpatici, imi deschid usa, ma saluta, sunt politicosi, imi duc plasele pana sus etc. Exista in schimb cateva dudui (sau dame), grase, umflate si slinoase care nu ma suporta oricat de amabila as fi eu cu ele!

NU stiu de ce exista si va exista MEREU tensiunea asta intre femeile independente, rebele, sexy si femeile care nu au alt viitor decat cel pe care il citesc in oala cu fasole si carnati pusa la fiert.
Nu sunt rea. Nu am facut rau nimanui niciodata gratuit. Dar nu inteleg de ce, daca inchizi mai tare o usa, de exemplu, vreo 7 tanti grase si celulitice din bloc, oxigenate prost, dar cu par pe barba si pe fund, cu iritatii severe in chiloti (dupa cum am auzit) si cu ciuperci prin anumite parti ale corpului , dar care se dau "doamne", indraznesc sa imi spuna mie cat de incet sa umblu prin bloc. Pai fata de cele 100 de kg ale lor, oricat as tarnti o usa, un cos de gunoi sau un pantof, oricum ar fi mult mai suav si lin decat orice gest de-al lor.


NU am gasit raspunsul complet la intrebarea din titlu. Totusi, intuiesc ceva. Cum am studiat si psihologia, o sa spun doar asa: se spune ca niciodata nu o sa invidiezi, dusmanesti si injuri decat o persona peste nivelul tau, in niciun caz o servitoare, o femeie de serviciu sau o analfabeta grasa.
Eu nu dusmanesc si invidiez pe nimeni. dar ele de ce o fac?!

Comentarii

Anonim a spus…
I guess you may want to put a facebook button to your site. I just marked down this article, although I must make this by hand. Just my suggestion.

My blog:
rachat de credit www.rachatdecredit.net

Postări populare