Blue Air „arde”, dar „balena” se pupa cu „delfinii”











Mioara si Blue Air „ard”, iar „balena” se pupa cu „delfinii”

Intotdeauna am admirat-o pe Oana Roman. Pentru ca este foarte culta si pentru ca s-a lasat inconjurata de multi paduchi. Este o dovada de maretie si maxima bunatate, demna de un calugar budist, sa nu starpesti paduchii care colcaie pe langa tine...


Si acum sa va dau exemplu de cateva stiri care au aparut de ceva timp in presa, cu toate ca PR-ul companiei Blue Air, aceeasi Oana Roman, sustine ca munceste zi si noapte ptr patron. Cu toate acestea, concediile in zone exotice (cu zboruri ale companiei, se zice) precum Saint Tropez sau Republica Domnicana, impreuna cu prieteni si prietene, erau si sunt cam dese.

Asta, in timp ce mama ei, doamna Mioara Roman, este evacuata din casa familiei iar compania la care colaboreaza Oana de cativa ani, s-a spus ca ar avea grave probleme financiare si de imagine. De ce oare, cand au un asa PR bun?!

23 aprilie 2010

Blue Air, cu pierderi de 2,5 mil.euro dupa inchiderea spatiului aerian, cere ajutor CE si Guvernului
Blue Air a avut pierderi de 2,48 milioane euro determinate de inchiderea spatiului aerian si a solicitat sprijin Guvernului si Comisiei Europene (...)

20 martie 2010
Blue Air a anulat 164 de zboruri, fiind afectati circa 20.100 pasageri.
Blue Air a avut pierderi de circa 2,48 milioane euro, din care pierderi din vanzari de peste 1,7 milioane euro, rambursari de 450.000 euro, reprogramarea pasagerilor pe zboruri ulterioare - 300.000 euro si costuri de operare de pe alte aeroporturi - 30.000 euro (...)

10 septembrie 2010

„Imperiul” lui Nelu Iordache, cunoscut drept unul dintre „regii asfaltului” din România, începe să se clatine sub asaltul creditorilor. După ce două aeronave ale Blue Air au fost reţinute la sol pe aeroporturile din Londra şi Paris (…)

Iulie 2011
Conducerea Blue Air a anunţat că are în plan un program de restructurare a companiei, care vizează, printre altele, concedierea mai multor angajaţi din echipajul de bord.

NOTA: Pe lista nu se afla insa si Oana Roman care are un salariu imens visavis de postul ei foarte putin stresant de “consiliera”, cel putin, in comparatie cu alti romani care chiar muncesc de dimineata pana seara pentru doar cateva milioane de lei vechi.

p.s. voi reveni cu mai multe detalii.

Comentarii

Postări populare