"Fotbalistii Pinochio" versus Gagicile cu tupeu




Cum sunt cine sunt, adica o persoana publica controversata, nu o sa ma erijez in a lua partea niciunei parti din cele doua de mai sus. Pe scurt, s-a aflat ca o EA (o duduie pe nume Andreea Podarescu - care prezinta nu stiu ce chestie la ETNO TV) din show biz a fost dorita de Marica(nu stiati cine e MARICA??? Vai... Shame on you! Un fotbalist care mai joaca si pe la echipa Nationala).
Nimic grav pana aici. Cu exceptia faptului ca el are, sau se zice ca are, sau mai bine zis, nu neaga cand se zice ca are o iubita (Ilinca Vandici n.r.) nu e nimic rau in stirea de mai sus! ...
Dar, EL ( ca sa rezum), face parte din cadrul persoanelor cu bani (putini stiu asta, dar stiu sigur ca marica are bani pitipoancele fomiste din show biz). Si ca toate persoanele cu bani, are fitze.
Ei bine, ca toate pers din show biz sau politica (...) cu bani, C.M. isi poate permite sa ascunda "urmele" unor posibile, foste sau viitoare ticalosii. Sau sa foloseasca "sclavi" ca sa il ajute in a isi indeplini poftele mai mult sau mai putin curate. Caci, pana la urma, sa chemi o fata la masa, cu ajutorul unui prieten care sa o indrume spre masa respectiva, tu, totusi, avand o (asa zisa) iubita acasa, care te sacaie cu beep-uri si telefoane la vreme de seara, nu este o CRIMA! nu? Cati dintre voi ati facut asta?! Probabil destui!
dar ce nu inteleg eu este de ce naiba sa nu recunosti ca esti baiat rau, ca Mutu de exemplu) cand esti?! De ce sa vrei sa fii vazut ca inger cand ai cornite de drac(nu spun cornite de alealalte , desi slava domului , Marica are si coarne de alea, se zice. )
Revin!
Nu inteleg de ce sa iti fie rusine ca, dupa ce trimiti un sclav sa iti agate o gagica, sa nu recunosti ca ai dorit acea fata?! Mai ales ca acea fata, naiva sa nu, se scapa amicelor din club, care oricum si ele vad ca nu sunt chioare! - ca tu ai poftit la ea?!!

Cum nu vreau sa intru in polemica, si cum nu vreau sa fiu de partea niciunei parti(Marica sau Podareasca) din cele implicate in textul pe care colegii de la www.enational.ro l-au scris vineri, tin doar sa mentionez ca minciuna are picioare scurte, si nu lungi ca ale Podareascai.
Si mai mult decat atat, minciuna poate sa rasara cand nici nu te astepti, asta este un sfat pentru toti baietii de bani gata din show biz, nu doar pentru C.M.

ps1. inca ceva. Se mai zvoneste ca surse din anturajul fotbalistului rad de acesa ca desi are blog ( www.ciprianmarica.ro ), acesta (Marica) nu scrie pe el (pe blog), ci acolo scrie o persoana din ... presa. Asa ca , draga Cipi (cum iti spun apropiatii), nu mai injura presa, caci tot presa iti face blogul! :)

ps2. Draga Andreea, am spus ca nu sunt de partea nimanui asa ca trebuie sa te cert! Data viitoare cand te cheama Marica la masa, sa ii faci si o poza - asa cum le face Bianca D. iubitilor - ca vezi, peste 2 luni el are amnezie, si uita ca te-a vazut in club! Si te mai face si nebuna! tare , nu?! :))

Comentarii

Postări populare