vineri, 10 iunie 2011

Lady Gaga este varza.


Lady Gaga este varza!!!

Lady Gaga este varza. Life. Este pentru prima data cand ma uit de la cap la coada un concert Lady Gaga. Mi s-a parut uneori amuzanta si interesanta in unele din clipurile ei cu tente sado-maso-quinky-crazy, stil care, recunosc, imi place si mie. Ea insa amesteca cu toate astea un fel de pitiponceala, plus un copiat pe fatza al Madonnei, mult teatralism. Singura piesa geniala a lui Lady Gaga este Alejandro. Atat linia melodica, conceptul, versurile, sunt super marfa la acea piesa. Mai sunt cateva ok – piese- , dar in rest, nu imi plac. In concerte ar fi praf fara corul din spate... Am auzit o cantand cu mare mandrie si acapella. Nota 6 cu indulgenta... Asadar conchid. Oamenii chiar sunt prosti. Am vazut o suta de mii de oameni la concertul din Nwy York aplaudand frenetic o artista urata, fara prea multa voce, cu o peruca stridenta si celulita, fara sani si cu inceput de burta care ii injura pe locuitotii orasului, apoi spunea cu patos: „I m LADY GAGA”!
Apoi, ropote de aplauze...
People, are u retards????!!!

5 comentarii:

Suflet de curva spunea...

varza cum e, are succes

Claudiu Savu spunea...

Sincer iti sustin ideea ... nu si felul in care scrii ... Ar trebui sa ai grija sa nu faci o varza de articol despre o alta varza :))

Anca Boghian spunea...

Ioana, n+aş spune chiar varză, mai bine unică..a încercat să şocheze, şi chiar a reuşit...!Ş=

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

cine plm esti tu sa o critici pe lady gaga?...