Dragi amante din toată lumea: curaj!


NOTĂ
Deobicei scriu în acest colț de pagină despre treburi paranormale. O să povestesc despre altceva acum, dar veți vedea că, până la urmă, totul are legătură cu paranormalul!

Multe fete sau femei se întreabă - și fac asta de sute de ani, după cum puteți citi și într-un grupaj realizat de noi în acest număr – de ce oare, bărbații nu le acordă maxima onoare și nu se căsătoresc cu ele deși le iubesc?!
Oricât de bune la suflet (sau la trup), de gospodine, de iubărețe, de fidele sau de inteligente și culte ar fi, anumite doamne nu vor păși niciodată cu bărbatul visurilor lor într-o biserică!
Și totuși, de ce?
Ei bine, din cauza concepțiilor acestei lumi strâmbe. S-a spus de milenii, și se va spune, cred, până la sfârșitul veacurilor (poate până la dispariția oamenilor de pe Terra), că femeia este supusă băărbatului. Nu că este inferioară, dau să o dreagă misoginii, dar că orice face ea are mai multă greutate, dar în sens negativ.
Să exemplificăm. Un bărbat poate fi criminal în serie, ajunge la închisoare, dar sunt destule domnișoare care ar face poate orice pentru acel bărbat, chiar și să se mărite cu el.
Un bărbat poate înșela, tot el se supără dacă femeia lui îi verfică telefonul!
Un bărbat poate amenința că pleacă la alta dacă mâncarea nu este caldă sau dacă chiloții lui nu sunt apretați.
Un bărbat poate bea, precurvi, fuma, înjura, poate fi foarte gras sau foarte păros, aceste lucruri sunt prea puțin importante pentru societatea noastră.
O femeie poate să aibă un singur lucru din cele de mai sus, și este exclusă, cel puțin mental, din rândul posibilelor nore, cel puțin de către posibila mamă soacră.
Mai rău, anumite doamne nu se pot iubi legal cu bărbatul vieții lor, pentru că au la activ un divorț, lucru care, în unele familii cu sânge albastru, este complet interzis!
Cum nefericirea în amor este pretutindeni la fel, fie ea la case regale, fie în Ferentari, fie în show-biz-ul mioritic, o să vă aduc aminte motto-ul după care mă ghidez, inspirat din cartea Alchimistul al unui scriitor pe care îl ador și pe care l-am întâlnit pe Facebook, Coelhio, care spune că „Dacă vei cu adevărat ceva, tot universal complotează ca acel ceva să fie al tău.”
Când scriu asta, mă gândesc îndeosebi la viitoarea Regină Kate, care dacă și-a pus în cap la vârsta de 5 ani, în timp ce mama ei desena rochii de prințesă pentru atelierul lor de croitorie, să se mărite cu William, apoi asta a făcut într-un final. Și să nu uit de Camilla care s-a ținut cu ghearele de prințul Charles, până când a ajuns să se iubească cu aceasta oficial, în marele pat cu baldachin din palatal regal și nu pe ascuns, prin hoteluri. Așadar, dragi oameni, dacă vreți ceva cu tot sufletul, nu mai contează până la urmă regulile acestei societăți, răutățile, bârfele și piedicile de tot felul.
Editorial din revista CE?

Comentarii

Postări populare