Se lanseaza Scoala de Dans Taboo. pe 5 mai, Brancoveanu.

COMUNICAT DE PRESA

Remus de la Taboo Boys se extinde! Patronul celei mai tari trupe de striptis din Romania, Remus Barbu, deschide joi, 5 mai, cea mai tare scoala de dans din Romania. Scoala de Dans Taboo va avea nu numai o echipa profesionista de profesori de dans, dar si niste cursuri de numite FII AMANTA SOTULUI TAU, in care sotiile care se simt neglijate vor invata pentru doar 200 de euro sa devina femei fatale, dar si sedinte foto profy si alte noutati. (Poate ca daca sotia lui Borcea ar fi urmat aceasta scoala, acest rasunator divort nu ar fi avut loc!)

Lansarea va avea loc in zona Brancoveanu, la 300 de metri de Statia de Metrou Brancoveanu, in spatele salonului Taboo Beauty Center, si la eveniment sunt invitate vedete precum: Carmen Plesea, Ramona Gabor, Sonia Trifan, Iulia Albu, Adelina Pestritu, Laurette, Ilinca Vandici, Gina Pistol, Oana Zavoranu, Mihai Mitoseru, Dinu Maxer, Oana Roman, vedete tv, fotbalisti si politicieni.

Nu vor lipsi vedetele, presa, sampania, cadourile, surprizele si muuuulti barbati frumosi!

VA ASTEPT!



Ultima ora: In aceasta seara la Capatos – Antena 1, veti avea parte de o mica demonstratie a talentului reprezentatilor scolii de dans Taboo, ei dansand pentru mine in cadrul proiectului muzical CRAZY (Ioana ft Catalin Lungu).



Ioana popescu


rsvp: 0740 102 666

Comentarii

Denis a spus…
Iar te apuci de cantat ? :(

Postări populare