jurnal de antalia- partea 6




Stau in hol cu doua doamne frumoase si inteligente. Cu care m-am imprietenit in excursia asta. Sunt la hotel Voyage, servind un whisky, stins cu o bere Efes, stinsa cu o … cafea turceasca.
Incerc sa ma relaxez. Un pic. Azi scriu prima data pe blog dupa muuult timp. Dar sunt mult prea multe informatii si fotografii pe care vreau sa le pun aici. Intentionez sa le pun caci nu imi merge mie wirlessul si o sa le pun probabil mai tarziu…
A inceput sa imi placa le nebunie turismul. Este o meserie f frumoasa si cineva important mi-a spus ca as avea mare success daca mi-as face firma mea.
Recunosc ca pana acum am vazut mii de locuri superbeee in Romania dar si in toata lumea.
Nu am stat sa notez punct cu punct ca la agentiile de turism. Recunosc. Dar recunosc si ca de-a lungul anilor am facut milioane de fotografii, am savurat milioane de Mancaruri si bauturi specifice, am dansat in mii de locuri, pe mii de muzici, am dormit in mii de camere frumoase…
Iubesc turismul desi nu este meseria mea. Tot ce am invatat in meseria asta am invatat simtind pe propria mea piele….
Revenind la locul unde ma aflu.
Se aude I belive I can fly… savurez un Bellentines…. Ma uit la aparatul meu foto. Este si el obosit de cate poze a facut… Am scos azi o parte din ele, ca sa am satiu in el pentru diseara.
V-am spus ca ador sa fac poze dar sa mi se si faca? Da, asta e adevarul. Este una din pasiunile mele.
Recent mi-am facut o poza in costum de baie alb la piscina teribil de albastra si de alba si de stralucitoare de la Adam si Eva.
Mi-ar placea – si acum visez – sa stau o luna la adam si eva… mai ales in bar si la piscina.
Bateria se descarca.
Revin maine!

Comentarii

Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Postări populare