COMUNICAT DE PRESA!

COMUNICAT DE PRESA

In urma declaratiilor facute de Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, la adresa mea, consider ca trebuie sa imi spun punctul de vedere. Nu merit sa fiu calomniata de un om care nu are nicio legatura cu ce s-a intamplat intre mine si Brandan, in perioada cand Pablo evolua la Urziceni.

M-a deranjat foarte mult atacul lui Mihai Stoica la adresa mea, deoarece el nu a fost de fata la incidentul nefericit dintre mine si Pablo Brandan, cand fotbalistul argentinian a incercat sa ma violeze in apartamentul in care statea la vremea respectiva, din zona Obor. Singurul care ar fi trebuit sa iasa pe post sa sustina ca nu este adevarat ce am declarat eu in STAR ar fi fost doar Brandan. Managerul Stelei s-a amestecat intr-o problema pe care nu o cunoaste si m-a jignit aducandu-mi grave prejudicii de imagine, intrucat eu sunt redactor-sef la doua publicatii mondene, CE? si SOC. Totodata sunt si imaginea unei firme farmaceutice care produce, printre altele, medicamente pentru prevenirea cancerului, cat si imaginea unui restaurant de lux.

Personal, sunt dispusa sa ma supun unui test cu detectorul de minciuni in instanta, daca ar fi cazul. Nu cred insa ca Brandan ar face acelasi lucru si, deocamdata, nu am relatat totul din povestea mea cu el! Mai sunt si alte amanunte picante nespuse de mine despre Pablo, pe care, probabil, le voi publica intr-o buna zi, daca voi fi nevoita. Nu am mintit niciodata, am spus doar adevarul, a fost o decizie a mea de a-mi povesti viata amoroasa, si nu imi e rusine de nimeni si de nimic din trecutul meu. O dovada a faptului ca n-am vorbit aiurea este ca am facut un top al celor mai buni jucatori la pat din Liga1 si nici macar unul dintre fotbalistii mentionati nu au iesit pe post sa nege afirmatiile mele. Mentionez din nou ca Pablo Brandan a vrut sa ma violeze si, pentru ca acest lucru era cunoscut in anturajul fotbalistilor, am fost amenintata sa nu public nimic pentru ca voi avea de suferit.
Eu insa am hotarat sa declar public ce mi-a facut Brandan pentru ca, evident, cel mai oribil lucru din lume este sa fortezi o femeie sa faca sex fara voia ei. Te marcheaza pe viata.

In incheiere, intentionez sa il actionez in instanta pe Mihai Stoica. Vreau sa demonstreze public ca sunt “dementa”, asa cum a declarat el, si o sa ii cer despagubiri financiare serioase.

In cursul acestei saptamani imi voi scoate un certificat medico-legal, in urma caruia voi arata cititorilor mei ca sunt perfect sanatoasa si il astept si pe Mihai Stoica la tribunal!

Va multumesc,

IOANA POPESCU

Comentarii

Anonim a spus…
Aoooleo,si n-ai ridicat tu c
oada ,te-a 'violat'Brandan?MM S toica are dreptate-estu o zdreanta avida de publicitate
Anonim a spus…
mi-e greata ca exista persoane ca tine . hidosenie
Anonim a spus…
pai cand declari ca ai facut sex in grup si te duci la un barbat in casa, iar acesta vrea sa te futa, de ce il refuzi, stii ca sperma are proteine. Acuma italianul tau te mai vrea ? asa cum esti ?
Ai vrut sa-ti faci o imagine frivola si libertina pentru a atrage atentia, numai ca fata draga, pentru ca nu ai folosit specialisti in domeniu ( din saracie) ai obtinut o imagine de curva, si proasta

Postări populare