Ce nu se prea stie despre mine


Ma numesc si Mihaela dar nu m-a strigat nimeni niciodata asa.

Cand eram mica in clasele 5-6 am facut (singura) o revista(politica, umor si monden) Pro si contra, se numea... o citea clasa mea dar mi-o cereau si cei de pe la alte clase. :)Au iesit vreo 10 numere, apoi am facut o revista de frumusete si nu prea a mers si am abandonat sportul asta:)
Am fost olimpica la matematica si economie in generala
Am devenit pasionata de chimie dupa ce in clasa a 9- a am luat un 2 ptr ca mi-am modificat in loc de nota 4, 5...
Prima data cand m-am sarutat a fost la 13 ani cu Don Juan cartierului, pe care l-am parasit cand a vrut sa imi bage mana sub fusta. Clanul din blocul lui s-a batut cu clanul din blocul meu ptr mine si intr-un final clanul de la mine a castigat si Laurentiu nu s-a mai apropiat de blocul meu.
Am avut vreo 10 aparate de fotografiat, din ce in ce mai performante, dar cel mai bun a fost unul pe care mi-l imprumutase un ziarist de investigatii de la ZIUA si cu care am facut poze cand a venit Papa Ioan Paul la Bucuresti. Le developam in camera obscura de la Facultate si jur imi este dor de perioada cand se faceau asa fotografiile...

Mi s-a spus ca si materialul meu din suplimentul Tinerama despre homosexuali "Cel de-al treilea sex" cat si alte texte ale unor ziaristi din acea vreme care nu erau limitati, a facut sa se scoata articolul 200 din codul penal. (cine stie cunoaste)


Printre miile interviuri cu personalitati cu care am facut interviuri de-a lungul anilor cele mai dragi interviuri imi sunt cu: Lou Bega, Emir Kusturica, seicul Quatarului, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Nae Caranfil, Florin Calinescu, Enrique Iglesias, Andreea Marin, Mihaela Radulescu.

De la 3 la 9 ani am pictat cu toate mijloacele posibile, acuarela, guasa, ulei, ceracolor, creion, carbune. Faceam crochiuri si schite dupa Leonardo da Vinci, Michelangelo, artistii mei preferati de atunci (MAMA ERA APSIONATA DE ARTA SI AVEA SI ARE VREO 100 DE ALBUME ALE MARILOR PICTORI IN BIBLIOTECA). Ma fascina Michelangelo.(va dati seama ce bucurie am avut abul trecut cand prietenul meu m-a dus sa vad sculpturile lui expuse in centrul Florentei!)
Pe la 9-10 ani am descoperit fotografia si am incetat brusc sa pictez desi toata lumea vroia sa ma dea la Tonitza.

Comentarii

Lola a spus…
"MAMA ERA APSIONATA DE" corecteaza Ioana acolo!!ca iarasi or sa se lege de tine.
orator a spus…
stim multe despre tine :P
Anonim a spus…
Beautiful underwear place to
get Calvin Klein at marvellous price.
Please visit http://www.chilotick.com. Transport all over the world !
VTX a spus…
eu daca as fi in locul tau m-as omori in viitorul apropiat, sincer! ai reusit sa iti formezi imaginea perfecta de vagaboanda drogata ! cum reusesti mai frate sa te umilesti in halul asta? daca as lucra la nasa te-as exila din sistemul nostru solar ca emiti radiatii frate....ma ia durerea de cap, sincer cand vad ce spui si cum te tratezi tu insati !
Anonim a spus…
ashti parapepilipedica,nu paralelipipedica

Postări populare