skittles, probabil niste bomboane cu cacat


help!
please, careva sa interzica porcaria asta execrabila de reclama care este pe fiece post, la drajeurile alea, probabil ordinare,... pe nume skittles. nu mai spun ca numele imi da senzatia de rahat de pisica, dar fazta handicapatului perfect, un idiot care rontaie cu un aer de imbecil bomboanele astea, jur daca ma va face VREODATA, CANDVA, EVER sa cumpar asa ceva!!!!!!!!!!!!!
hello, daca sunteti pe faza domnilor de la skittles, dati mi dreacu' un telefon si pentru 10% din banii investiti in jegul ala de reclama va fac eu 10 mai bune

Comentarii

MaPrindGreu a spus…
De ce asa anti-skittles? Rezolvare: nu cumpara sau muta capul cand vezi reclama. Nu poate fi asa de greu. Bomboane cu rahat de om? Ma cam indoiesc [si nu poti spune "vorba vine. este o metafora". Pantronii sau patronul firmei ce produce skittles ma-ndoiesc ca te-ar angaja vreodata pentru a le face reclama. Caracterul tau este unul cam deprimat si chiar deprimant. Trist ca "iti sar capacele" din cauza unei reclame la niste...bomboane. Dar poate m-oi insela si ai avut o zi proasta si te-ai razbunat online pe Skittles.

Postări populare