Ptr fetele prostutze........


per le ragazze que sono ancora un po stupido ...

Le ragazze devono sapere che uomini la maggior parte nella vita amo di pericolo e di avventura... lei uomini odio per ricevere un coniglio morto tra le braccia... è malato di esso. Il loro più piace caccia animali pericoloso. quando una ragazza è facile e puoi e bombardano con messaggi d'amore di telefoni de lui ,e assegno o dire loro a tutti gli amici che ha un rapporto con lui, e vuole fare un bambino con lui. .. le resultato ...è un disastro!
anche se l'uomo si sente lusingato, è in realtà li malata. lei è già persa. il suo futuro con lui è possibile per lei ... uomo tiene in un cassetto da qualche riserva, circa il luogo dove hanno messo i calzini o biancheria intima, e poi, dopo la conversazione si è conclusa con la partenza in cinque minuti il vento ...
l'uomo più colpisce l'indifferenza, il rifiuto di caccia ... ...
ragazze, incanalato la testa!

pentru fetele care sunt inca cam proaste...

fetele ar trebui sa stie ca barbatilor le place cel mai mult in viata pericolul si aventura. ei, baratii, urasc sa primeasca un iepure mort in brate. le este scarba de el. cel mai mult lor le place sa vanaze un animal periculos. cand o fata se lasa usor si apoi ii mai si bombardeaza cu mesaje de dragoste si cu telefoane, cu mesaje erotice,sau ii verifica sau spune la toti prietenii ca ea are o relatie cu el, si ca vrea sa faca un copil cu el... e dezastru!
chiar daca barbatul se simte flatat, lui de fapt ii este scarba de fata aceea. femeia respectiva este deja pierduta. viitorul ei cu el este exclus pentru ea... barbatul o tine undeva intr-un sertar de rezerva, cam in locul unde isi pune ciorapii sau chiloti, si apoi, dupa ce a incetat conversatia cu ea, in 5 minute pleaca la vantoare...
cel mai mult pe barbat il atrage indiferenta, refuzul...vanatoarea...
fetelor, bagati asta la cap!

Comentarii

Mircea Popescu a spus…
Pai daca-s prostutze crezi ca mai exista vreo speranta? :D
florin a spus…
Vezi, unul din lucrurile pentru care te apreciez. Reusesti sa te disociezi de o anumita categorie de femei: mai exact tipul de femeie care nu are responsabilitatea propriului destin şi nici atitudini de iniţiativă. Mediatizarea succesului prin înfăţişarea fizică câştigă multe tinere, care imită pe cele care se plasează în relaţii intime cu bărbaţi cu bani sau tind sa devina un accesoriu al barbatului din pura nepricepere. Mi-a placut articolul...chiar mult. E Real!
Anonim a spus…
@Florine that shit is deep dog ... articolul e real sau ireal ?! sau realist :)) - hotareste-te!
Anonim a spus…
Ιt's appropriate time to make a few plans for the future and it's timе to be happy.

ӏ've read this post and if I may just I desire to counsel you few attention-grabbing issues or tips. Perhaps you could write subsequent articles referring to this article. I desire to read even more issues about it!
Here is my web site :: iphone 2 fix
Anonim a spus…
What's up to all, the contents present at this website are actually awesome for people knowledge, well, keep up the good work fellows.

Also visit my site :: macbook repair petaling jaya
Anonim a spus…
Tοuche. Outstanding arguments. Кeep up the great wοrk.


Ηere is my рage ... http://ipadrepairmelaka.blog.co.uk

Postări populare