Cum o ardeam eu prin Amsterdam prin 98 ...:p

aprilie 20, 2010
Ioana Popescu, udă fleaşcă
Posted by omulfarachip under Scandaloase | Etichete: ioana popescu nud |
[2] Comments

Eu v-am spus că blogu’ ăsta poate deveni, la un moment dat, obscen. Mai sub seară, când vă veţi fi adunat pe acasă şi nu veţi mai fi fost nevoiţi să palmaţi site-urile cu pornache de ochii şefilor, eu, OmulFărăChip o să v-o devoalez pe Ioana, înainte de a-şi fi tunat fizicul. Staţi aproape că nici nu ştiţi ce pierdeţi, vorba unui mogulaş cu audienţe de doar câţiva centimetri de pe OTV (asta doar în serile în care invitat nu este cel mai potent bărbat al ţării. Ăla când vine ridică mult. La audienţa mă refer).

P.S. Sursa mea a promis că-mi va spune şi cum a început Ioana să facă presă. Cică era căpoasă, purta ochelari, făcea numai ce o tăia capul iar şefii înghiţeau în sec atunci când ea o ardea prin Amsterdam şi ţinea cu poponarii.


da, sunt chestii aproape reale... asa e, eram capoasa in primii mei ani de presa, si asa cred ca sunt si acum sau mai mult ca sigur, doar ca poate am mai multa diplomatie in discurs. am aparat mereu drepturile minoritatilor si ale celor injurati si blamati...asa e. inclusiv ale gay-ilor. am fost datorita fundatiei accept in danemarca, cu escala la amsterdam, da, in 1998 am fost prima data in afara tarii.era decembrie ...era f frig, am zburat cu klm-ul. copenhaga era superba mai ales noaptea plina de zapada, eram in tara zapzilor...
edy neagu m-a incurajat sa merg, caci mama se speriase f tare de drum, de tot.
eram la ziarul Ziua ... ei nu mi-au dat niciun ban de decont, de drum, de transport, de hotel, de diurna, de nimik :). totul a fosat asigurat de cei de la Accept ptr ca le a placut f tare articolul meu de 2 pagini din Tinerama, suplimentul ZIUA, "Cel de al treila sex", se numea. da, pot sa spun ca am inventat acest concet, "cel de-al treiela sex" care practic definesc=te sexualitatea unui om caruia ii plac si femeile si barbatii. pentru persoane gen botezatu, pescariu, solcanu, bucurenci. Ei nu sunt de blamat, ei asa se nasc.

Comentarii

morena a spus…
Lui Solcanu ii plac si fetele? Nu stiam.

Citatul de pe blog este din "The Secret", nu?
Misto
ioana a spus…
este din alchimistul...care probabil ca fost preluat de the secret...am vazut filml acum vreo 3 ani dar nu mai stiu bine ... oricum, acest citat este conceptul meu de viata....de vreo 3 ani.

solcanu e cu baietii, da....dar, se zice ca demult, candva, a fost si cu fete.
morena a spus…
da, demult cand inca nu vroia sa recunoasca "chemarea" naturii.
The secret l-ai vazut? Sau citeste cartea. E foarte misto si o sa te motiveze si mai si spre pozitiv. Trust me!

Postări populare