NU mai suporttt!


M-am saturat sa ma agate toti prostii pe messenger!!!!!nu mai pot!!!!!!!! acum 2 minute, dupa ce azi m=au futizat la creier un milion de indivizi si a trebuit sa le zic tot felul de pretexe ca sa nu vorbesc cu ei, asta a pus capac...:

Ionutz Ionutz: cf papusa
Ionutz Ionutz: buna:
ioana_ecstasy popescu: cine esti?
Ionutz Ionutz: alex
Ionutz Ionutz: 19 ani
Ionutz Ionutz: giurgiu
Ionutz Ionutz: u
Ionutz Ionutz: ?
ioana_ecstasy popescu: io sunt ioana, 80 de ani, caracal
ioana_ecstasy popescu:
Ionutz Ionutz: 8)?
ioana_ecstasy popescu: da
Ionutz Ionutz: cred..
ioana_ecstasy popescu: )
Ionutz Ionutz is typing...
Ionutz Ionutz: ai 18 ani?
ioana_ecstasy popescu: 79 fac
ioana_ecstasy popescu: serios
ioana_ecstasy popescu: hai ca trebuie sa imi pun proteza in pahar ...pa pa

Comentarii

florin a spus…
Salut Ioana. Te citesc de mult si-mi place felul tau de a fi. Ai ceva de spus / transmis, lucru destul de putin vizibil in Romanica noastra si extrem de putin perceptibil. Acum serios, legata de subiect si tu gresesti. Iarta-ma ca ti-o spun, insa e pacat sa-ti irosesti timpul si nervii pe astfel de subiecte / subiecti. Eu te inteleg perfect. Stii cum e...ne temem zadarnic de icoanele din spitale si scoli si ne temem ajutati de o suma de gagauti liberaloizi care îsi închipuie ca toarna acizi la radacina prejudecatilor si obscurantismului. Macar de-ar fi asa. Primul lucru vizibil în purtarea acestor mici fanatici corecti e o naivitate vecina cu nebunia, si anume cu nebunia orbilor. Sunt multe lucruri de admirat la tine, nu doar un fund misto sau o niste glezne fine. Trebuie doar sa ai rabdare si sa VEZI dincolo de sex appealul captivant pe care il emani. Tine-o tot asa Ioana dar sari peste astfel de badarani limbuti. Te pup.
ioana popescu a spus…
un mesaj extrem de frumos...nu stiu cine esti, dar jur ca m=ai facut sa ma simt mult mai bine azi. mai scrie=mi. o sa incerc sa iti ascult sfatul. multumesc ptr cuvinte.
florin a spus…
E o nimica toata, Ioana. E mult mai usor (cel putin pentru mine) cand vorbesti deschis, sincer si din adancul sufletului. Cred ca o stii si tu la fel de bine. Si tu m-ai facut fara sa stii sa ma simt important cand ti-am vazut reactiile sau replicile acide si bine sustinute la tv, in fata unor cvasi vedete care ma irita neconditionat, care sunt parca programate de cateva gesturi si comenzi rudimentare dar au pretentia de a fi respectate. Pentru mine a fost poate paradoxal (pentru ca relatia mea cu televizorul s-a racit destul de mult)cel putin interesant sa vad ca si altii au tupeu si gandesc destul de pozitiv in comparatie cu tartorii astia care se cred mult mai importanti decat sunt (nici nu mai conteaza numele, sunt destui pe la tv). Poate ca era doar semn ca acordul asupra importantei nimicului e aproape, insa draga Ioana ma vad nevoit sa repet: tine-o tot asa si nu da inapoi indiferent cat e reticenti sunt unii / unele. Ramai la fel de vulcanica, de acida, de abila, de interesanta, de misterioasa, de frumoasa. Fa-o la fel ca si pana acum din pura placere, din pasiune, fara adaosuri si dedesubturi, fara pretentii si viziuni. Stii de ce? Pentru ca-ti iese de minune :)
ioana popescu a spus…
:)normaL asa o sa fac, asa o sa fiu si mai departe, niciodata nu am cum sa ma schimb
tocmai pentru ca sunt asa, unii ma plAc si ma respecta si aLtii - cei care se pricep de minune sa insele - ma urasc cu toata forta... mai sunt si unii care au o falSa impresie despre mine, crezand ca daca vreau sa fac mai multe lucruri, inseamna ca ma dau mare, sau spunand ca numai nebunelE si curvelE se tatueaza sau timpenii de astea... mulTi din ei din ei cand ajung sa ma cunoasca, ma iau in brate si imi spun ca ma pLac f mult. asa mi s=a intampLat de exemplu ieri cu niste fete. eeeei..asta e:)

eu te pup florin, si sa ai o zi superba!
vrb
Anonim a spus…
Buna Ioana
stii cum e,pana la urma dreptul la replica tu l-ai dat,dar poate trebuie sa specifici ca accepti replici cu bun simt sau ,,vrajeala,, frumoasa....stii cum e,pana la urma in ziua de azi,este greu si sa vrajesti pe cineva ptr ca atat sunteti de destepte si istete(unele) incat nu mai ai nici macar sansa elementara de a se lega ceva....iar la o tipa ca tine sincer sunt convins ca tu inainte de a intreba pe cineva ceva stii deja raspunsul..astepti de fapt..confirmarea..salutari Ioana si sper sa mai vorbim. o saptamana betoanka....asa ca tine...(nu ma dau la tine,jur..nu sunt complimente ci constatari) Cu prietenie Damien Germania

Postări populare