Negresele, cele mai smechere:))))


o stire a facut inconjurul lumii zilele astea! un cuplu de negri a aratat presei rusinea, pardon, minunea! Femeia a facut un copil blond! "wow ce miracol!!!", a grait tatal naiv, dar fericit nevoie mare! oare de la ce o fi? vreo ruda miresei e blonda? negresa a bau lapte si a mancat mamaliga pe toata perioada sarcinii? negroteia s-a spalat cu detergent stop? negresa a baut apa oxigenata? no, nimic din toate astea...
evident, sotul, si el negru ca taciunele, nu si-a pus problema "daca nevasta sa s-a ars cu vreun olandez?", stiti voi aia asa de blonzi de zici ca sunt albi...nu si-a pus problema pentru ca orgoliul barbatilor(de orice culoare a pielii si orice natie) este asa de mare incat ar fi in stare sa stea 80 de ani cu un copil care nu este al lor,pana la moarte, doar ca lumea sa nu isi bata joc de ei cat de idioti au fost!

eeeh, cate despre sotul negru incornorat, el sa fie fericit, ce mai conteaza ca nu-i a lui copilu'!?? :))

si lasand aceasta stupida exceptie la o parte, stau si ma gandesc ca niciodata nu o sa se stie clar daca copilul unui cuplu (dintre o negresa si un alb) este al tatalui. copilul va iesi negru si va semana 100% cu ma-sa, nicidecum cu ta-su'!:)))
asadar,q.e.d.:Negresele, cele mai smechere:))))

Comentarii

Postări populare