Guns n' Roses in Romania!!!!! iupiiiiiiiiiii!!


Concert Guns n’Roses in Romania!


Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.
Vor exista trei categorii de bilete:
VIP – tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare
Golden Circle – in fata scenei, la pretul de 191,7 lei
Normal Circle – la pretul de 127,8 lei

Despre GUNS N’ROSES
Anii ’80 au adus multe schimbari pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formatii glam rock a fost reprezentat cu succes de catre grupul american GUNS N’ROSES.

Aparitia in 1991 a dublului album “Use Your Illusion I + II”, a facut ca adresabilitatea grupului sa fie si mai larga, iar piese precum Don’t Cry, November Rain sau Knockin’ On Heaven’s Door (cover Bob Dylan) sa fie fredonate de toate categoriile de public.
Aceste doua albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind placate de 7 ori cu discuri de platina.
Dupa 1993 GUNS N’ROSES se desfiinteaza si cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit “Chinese Democracy”. A fost marea surpriza a anului 2008.
Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, asa ca “Chinese Democracy World Tour” a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

Sursa: D&D East Entertainment

ps. pacat ca nu vine si preferatul meu slash:(

Comentarii

Postări populare