Cum ne arata barbatii ca sunt nebuni dupa noi:)

1. Se deschide în faţa ta

Intimitatea emoţională nu este uşoară pentru nimeni, aşă că dacă el îşi deschide inima în faţa ta, nu este pentru că-i place să se audă vorbind...ok, nu doar pentru asta.

2. Face munca murdară

Faptul că duce gunoiul sau spală podeaua din baie, poate nu sunt gesturi romantice, dar poate fi modul său prin care să-ţi arate că-i pasă - prin faptul că te ajută şi încearcă să-ţi facă viaţa mai uşoară. Nu-ţi calcă pantalonii de birou pentru că-i place, o face pentru că vrea să te vadă fericită.

3. Îţi cere ajutorul

Fie că-ţi cere opinia despre o ceartă pe care a avut-o cu şeful său, sau că te invită să-l însoţeşti să aleagă un tricou pentru o zi de naştere, face acest lucru deoarece te respectă şi-i pasă de ceea ce gândeşti. Un semn clar că te place foarte mult.

4. Îşi arată afecţiunea în public

Dacă atunci când sunteţi în public nu-şi poate lua mâinile de pe tine, este mândru să arate lumii că eşti a lui, şi uneori nimic nu este mai bine decât să-ţi arate şi ţie asta, printr-o mică îmbrăţişare sau strângere de mână.


5. Alege cadoul perfect

Nu te panica dacă micile cadouri de la el nu sunt exact pe gustul tău, dar dacă le nimereşte de fiecare dată, ia-o ca pe un compliment: nu doar că ştie să asculte, dar este şi atent...şi dispus să petreacă ore bune în căutarea cadoului perfect.

6. Te prezintă familiei

Poţi să fii sigură că dacă un băiat te prezintă mamei sale, ea va începe să vorbească despre nepoţi. Astfel, dacă vă aduce pe amândouă în acelaşi loc, înseamnă că el se gândeşte la un viitor serios alături de tine.

7. Te introduce în grupul său de prieteni

Dacă te include în activităţile sale de grup, înseamnă mai mult decât să te prezinte prietenilor. Un bărbat care este înnebunit după tine, va depunde un efort serios să te implice în viaţa lui.

Spre exemplu, dacă plănuieşte întâlniri de cuplu sau te invită în seara în care iese la băut cu băieţii, îşi doreşte să rămâi un timp în viaţa lui.

8. Se implică în viaţa ta

Dacă te însoţeşte la tot felul de activităţi plictisitoare sau pur şi simplu îşi petrece o zi întreagă cu tine uitându-vă la seriale...băiatul de lângă tine vrea o relaţie serioasă.

9. Face compromisuri

Este simplu: când te iubeşte, vrea să te vadă fericită. Asta nu înseamnă că mereu o să-ţi facă pe plac, dar înseamnă că va face în aşa fel încât să ajungeţi la o decizie unde să fiţi amândoi fericiţi.
10. Îţi spune asta

Evident, există multe modalităţi prin care poate să-ţi arate fără să zică asta, dar în cazul în care o face, fii atentă!
Sursa: clik

Comentarii

Postări populare