UN SFAT PENTRU ROMANI

ce ar trebui sa faa romanii ca sa ne fie mai bine?Pentru ca desi ne e caldutz, se zice ca vin vremuri grele. Romania a inceput sa se imprumute, nu ca alte tari nu se imprumuta, dar oare, nu vom mai avea nevoie de alte si alte imprumuturi? De ce niciodata nu am fost macar 3 ani fericiti, 99,9% din romani, multumiti cu viata pe care o ducem?
Romanii, ca orice popor "un po latino" ne place sa traim intr-o dolce farniente. Ma refer la faptul ca desi muncim cam toti, si avem fiecare din noi cate o treaba de facut, unii nu se opresc decat la asta. in rest, fut timpul. mai avem in plus de asta potential sa facem milioane de lucruri. Romanii sunt talentati, destepti, amuzanti, puternici, frumosi(mai ales romancele). ceva ne impiedica sa ne folosim toata energia...
cred ca ideea ca: la ce bun? sau: Desertaciunea desertaciunilor... face sa uitam ca vrem sa facem copii sanataosi, sauu ca avem copii, sau ca vrem ca planeta sa fie mai sanataoasa pentru strastranebpotii nostri.
Nu ne mai interseaza pentru ca incepe sa ne doara ceva, sa vrem sa ne asezam la casa noastra, sa stam la tv sa ne uitam razand la pupeze sau la asistente.... sa avem cate o amanta pe care sa o intretinem si pe ea, daca se poate, fara prea multa cheltuiala.
intr-un cuvant, imi cer scuze, jur, dar 90% din romani sunt niste lenesi...
de aia suntem la pamant.

Comentarii

Postări populare