Pentru prima data cand ma interseaza ceva din ce spune Iri

Irinel Columbeanu a dezvaluit recent ca el crede cu tarie in reincarnare, avand chiar si o teorie in acest sens, ale carei baze au fost puse in anii `80, pe cand lucra la Institutul de Biologie si Nutritie Animala de la Balotesti.

Complicata teorie sustinuta de Iri are la baza "conceptul ca doua sinusoide, daca la un moment dat au fost in faza, vor fi din nou dupa un anumit timp in faza", creandu-se astfel o punte de legatura intre scancetul nou-nascutului si ultima suflare pe care un om si-o da atunci cand paraseste aceasta lume.

"Sufletul nostru trebuie sa treaca prin toate fazele - si prin rautate, si prin bunatate, si prin avaritie, si prin desfrau - pentru a se apropia de sufletul general care este Divinitatea. Noi suntem bucatele din acest suflet, iar Pamantul este un laborator de experiente", crede Irinel.

Cercetarile au fost stopate la acea vreme intrucat se apropiau prea mult de transcedentalism si, din cate se pare, omul de afaceri nu se gandeste sa le reia, chiar daca dispune de resursele financiare necesare. Nu are nici timp si, in plus, il apasa "grija zilei de maine", spune el.
Sursa Antena 2

Comentarii

Postări populare