Fratii mei, scorpionii..


In timp ce fumez un Kent lung(da, desi tusesc -dar eu nu pot si nu suport sa iau medicamente si in afara de ceaiuri si supe calde, o tigara e singurul remediu pe care eu il accept) ma gandesc la scorpioni. Adica la zodie si la prietenii mei din aceeasi zodie cu mine.
Va rog sa ma contraziceti daca vreti - si unii dintre voi sigur nu veti fi de acord, pentru ca asa e firea noastra, sa carcotim- dar o sa fac o mica descriere a zodiei noastre. fara sa ma inspir din horoscoape.

Scorpionii sunt pasionali. Cand iubim, iubim cu tot sufletul, cand simtim ceva aiurea din partea celui iubit, preferam sa ne chinuim pana cand aflam adevarul adevarat... Apoi ori sa ne facem mea culpa fiind cat de dulci se poate, ori sa ...ucidem. A ucide metaforic....in 50% din cazuri... :D

Scorpionii simt ce gandesc ceilalti. (aici cred ca toti scorpionii puteti sa confirmati) Si nu numai ca simt, dar daca vor, pot sa strice planurile celorlalti, doar facand, un gest anume, zicand ceva, nu trebuie sa teasa planuri grele. Nu le trebuie curaj. Doar le trebuie sa se enerveze un pic. Nu pot sa zic ca norocul e de partea noastra, dar pur si simplu cred ca nu avem simturile acoperite cu un val cum il au multe din restul de 11 zodii ramase. Cred ca pur si simplu, vedem exact adevarul si actionam in functie de asta.
Uneori ne plictisim de prea bine. Bine, noi fiind constienti ca undeva in lume este mult mai bine decat acasa, intr-o zi, pornim la drum sa gasim altceva. Scorpionii sunt generosi cu cei care ii sprijina fara sa ii linguseasca. Scorpionii stiu ca cei care ii critica le vor binele, dar cand criticile sunt prea dure, scorpionii se enerveaza fara sa vrea si acul incepe sa se miste inaintea sufletului lor mare...
Caci este mare sufletul unui scorpion. Repet: noi daca iubim, murim pentru o persoana, ceea ce nu se intampla in cazul altor zodii. Iar daca observam ca cineva este fidel cu noi si si-a respectat promisiunile, il veneram toata viata... (Cine stie cunoaste despre cine este vorba aici)
Suntem muncitori. Muncim non stop, pentrui ca ne place. Ne place sa fim competitivi nu numai cu altii, dar si cu noi insine. Ne plac ENORM provocarile & lucurile noi, misterul & barfele & situatiile complicate & iubirile dificile & locurile exotice & caldura & rosul & grena-ul & negrul & verdele inchis & trandafiri rosii % vinul rosu & noptile calde de vara cu stele.
Suntem ai tai daca ne iubesti sincer...

Comentarii

Postări populare