Cum am scapat de raceala fara sa iau niciun medicament!


Nu imi plac pastilele! Cu toate ca unii nu m-ar crede, ei bine, colegii si prietenii imi sunt martori, eu cand sunt racita nu suport sa iau nimic de raceala! Nicio pastila, niciun sprei de gat, niciun sirop de tuse. Nici macar aspirina! Pur si simplu cand le vad, imi vine sa vomit!
Saptamana trecuta, mai precis acum vreo 8 zile incepuse. Era de fapt gripa cu raguseala. Raguseala a inceput de fapt prima, nu joia trecuta ci acum 10 zile, dupa evenimentul acela caritabil. Cert este ca dupa alte 4 zile, eram rau... Tuseam, nu puteam sa respir, etc etc. Evident, toata lumea ma sfatuia sa iau pastile, care de care mai elaborate... GRRRR! Eu insa m-am tinut tare si nu am luat nimic.
Vreti sa va zic ce am facut ca sa imi revin? Dimineata cand ma trezeam imi faceam un suc natural de grepfruit; am incercat sa beau lichide calde(mai putin ceaiul pe care nu il suport si nu am pus in gura asa ceva). Cand tuseam beam apa calduta, la masa cand mergeam la restaurantul La mama beam putin palinca iar in cluburi imi luam gin tonic cu miere multa. Din cand in cand imi faceam un suc de lamaie si ...cam atat. aa, si de 6 zile fumez f putin. Rezultatul? Azi ma simt perfect!

Comentarii

Alina a spus…
Buna! Ma bucur ca ai scapat de raceala prin metode naturale . Mersi ca mi-ai raspuns la rugamintea mea legat de trupa etno . Am vrut sa i-au legatura cu tn prin id de mess , dar nestiind cine sunt , nu mi-ai dat accept . Am id ul alinutza2021 . te pup si bafta .
Ioana Popescu a spus…
aaa, bine ca stiu; mai da-mi o data add, ca eu iti dadusem ignore. deobicei nu bag pe nimeni in lista. te pup si scuza-ma!:P
Anonim a spus…
ALINUTZAAA ! "Am vrut sa IAU legatura cu ..." :D (((
SI
fotografiile-ioanei-popescu !...
DE OBICEI :D (((
sper ca acum, dupa 2 ani, ati luat si voi bac-ul ... )))

Postări populare