Trista poveste a lui "Mantea" ... de vreme rea

Am citit ieri ceva de pe net, ceva ce nu stiam recunosc(ce vreti; daca nu sunt in Romania nu pot sa le stiu pe toate!!!), dar ceva ce ma asteptam sa fie, caci cineva, nu spun cine, persoana importanta:D, ma sunase sa imi spuna acum o saptamana ca sa vin mai rapid acasa, ca sa ne vedem, ca are sa imi spuna ceva tare, ceva mai tare decat ce a aparut intre el si Bianca in revista Soc...

Citind prostia de ieri din presa, cum ca Lucian Becali si Andreea Mantea(fatuca asta fara sare si piper dar cu colegen cred ca si, in iertati-mi expresia, pasarica) am zis, mai asa o fi, o fi innebunit nepotu, amicul meu, fratele meu. Adicatelea Lucica.

Dar azi, citind ce zice nashu, "Mantea soţie? Haide măi, fiţi serioşi, asta e cea mai proastă glumă. Nepotul meu este astăzi cu una, mâine cu alta. Nu o să aibă el o relaţie serioasă cu fata asta".GIGI BECALI
...m-am lamurit pe deplin si mi-am zis, frate, sa nu mai cred tot ce zice presa( si asta ma include chiar si pe mine ca doar si eu sunt presa.sac!..:))

Cat despre Mantea... Fetito, chiar esti proasta! Daca ai vazut ca te-ai ars rau cu Tardea(dar macar bine ca te-ai trezit la timp si nu ai ramas bortoasa ca te parasea pentru una ca eleva porno), daca ai vazut ca dupa o cina nu se face primavara cu bastanu de Rani(totusi pana si Rani are demnitatae lui...nu merge de doua ori cu o manta de vreme rea...) ai trecut la nebunaticul de Lucian!?? Pai crede-ma Manteo, ca nu oricine poate fi amica, daramite iubita unui nebun din clanul Becali!!! Trebe sa ai nervii tari ca te otzel, minte brici si sa arati beton!

Comentarii

Postări populare