Tragica poveste a unui manechin de 18 ani...

O seara linistita de joi in San Giuliano, Pisa.
Vorbesc cu prietenul meu despre fetele care se dau la el pe facebook, imi arata comentarile si discutam impreuna ce sa le scriem, cum sa facem un pic misto, vorbim despre cum se baga ele in seama pentru ca in dreptul lui scrie ITALIA si nu ROMANIA!:)) Practic, recunoaste si el, singurul lui atu pentru pitziponceala mioritica cu 3 neuroni este ca spune PRONTO in loc de ALO.
Ajungem cu discutia apoi la incercarile disperate pe care unele fete le fac pentru a se promova. Pentru a deveni VEDETE!
Mai nou, incearca sa apara peste tot si implicit sa devina VIP :)))) (of doamne, cat s-a demonetizat acest cuvant!) o gagicuta inspida, dar fata buna si cuminte o cunostiinta de-a fostei lui iubite. Alessandro ramane un pic uimit cand vede ca tipa, o fata modesta cum am spus(dar modesta rau de tot, care nu are bani nici de mancare!) spune ca ii place Q7.
Adica, ca sa va fac sa intelegeti cum sta treaba, sa zicem ca ar da interviu un copil din Angola, mort de foame si cu muste pe fatza, care sa spuna ca stie el ca a mai aparut un model de geanta Luis Vuitton!

Sigur, situatia seprezinta 90% asa cam pentru toate gagicutele din Romania care isi arata gaoaza prin emisiuni tv sau pe net si care au dat un pic cu nasul de celebritate. Niciuna nu o sa spuna ca moare de foame, ca sta cu ma-sa intr-o garsoniera si ca singurele haine noi sunt cele cumparate de ultimul gagic de la reduceri. Nope. O sa minta si o sa spuna ca ele au bani, ca ele vor...Q7!:))

Problema cu fata respectiva este ca pe ea chiar o ducea capul, nu ca pe restul pitzipoacelor internaute. Si totusi, in loc sa emita vreo desteptaciune, vreun citat celebru, sau sa faca vreo metafora ispirata despre lumea asta de cacat in care ne invartim, fatuca da cu bata in balta si incepe sa indruge in limba de lemn a manechinelor, despre genti de firme si despre masini decapotabile!

Logic, el (iubitul meu)ca barbat nu mai intelege nimic. Trecerea de la o fata cuminte, modesta si cat de cat inteligenta, la o stupida doritoare de parai, nu il binedispune.
Logic, eu ca femeie inteleg ce se petrece cu fetica asta. Simte deja ca incepe sa imbatraneasca, mintea sa nu i se mai increteasca, ca este posibil sa nu mai ajunga unde vrea, mai ales ca vede ca alte fete care sunt de 1000 de ori mai sexi si ca trebuie sa faca anumite chestii pentru a rezista in Bucurestiul asta ca o jungla.

Mai cu cuvintele noastre, fata a decis ca trebuie sa SE FACA CURVA...
Dar cum nici fatza fetei nu te face sa vrei vreodata sa faci vreun credit ca sa ii cumperi respectiva masina, cum nici nu are vreun semn particular aparte, cum nu are nici vreo culoare mai speciala a pielii care sa o distinga de prostime si cum nici nu are laptaria ca Luciu sau Sanziana Buruiana, cred ca din pacate, in curand amica despre care vorbeam, va renunta la televiziune pentru ca deja varsta isi spune cuvantul si va accepta una din cele trei variante:
- ori se intoarce la tzara, de unde a plecat si se va marita cu vreun taran
- ori are norocul sa se indragosteasca de ea vreun babalac senil, urat si falimentar
- ori isi face 10 operatii estetice si revine in forta cu numele schimbat, ca si asa nimeni nu a auzit de ea pana acum

Comentarii

Postări populare