Mai lasati-l in pace pe Mutu!



Uneori am senzatia ca lumea are ceva cu Mutu asa cum are si cu mine... Eu nu fac aproape nimic rau(sunt un om normal, sigur, nu sunt nici eu perfecta!) si tot mi se spune ca sunt "taratura", "otreapa", ca nu stiu gramatica, ca beam de la ora 9 dimin votca la Mamaia :))))))) si ca sunt spaima soselelor Centurii!:))dadadada!:))ok...

Sigur, am mai spus asta la TV, si se poate demonstra ce si cum sunt, si ca de 8 luni nu am decat un barbat, pe iubirea mea, logodnicul meu Aless. Dar nu despre asta e vorba. Nu despre mine e vorba. Ci, facand regula de 3 simpla, cea mai simpla chestie din matematica, daca despre un om se minte in halul asta (adica despre mine) de ce nu s-ar minti, exagera, omite, rastalmaci etc si despre Mutu?
Iaca, de ce nu?
Se gaseste Cristian Tudor Popescu, despre care niste taximetristi ne spuneau noua, unor ziariste din vreo 3-4 publicatii tari, acum ceva timp, ca il culegeau mort de beat de pe canapeaua din spate... sa spuna ca: "vai, Mutu va pata imaginea romaniei!" Iauzi mai! Mai lasa-ne domnule!!!!
Oricum, faptul ca Adi a luat CEVA DE SLABIT... sincer mi se pare o prostie. din partea celor care il condamna! dar aducandui-mi aminte ca zilele trecute presa sportiva vuia: "briliantul s-a scumpit", inteleg din plin aceasta stratagema a echipei sale... si nu mai spun acum, dar stiu mai multe, ca doar am fost in Italia pentru o luna si ceva!

vrb maine...acum am prea multi nervi

Comentarii

Anonim a spus…
UNA DIN BARFE SPUNE CA L-A DAT IN GAT UN APROPIAT AL LUI MIRCEA LUCESCU CA SA SE RAZBUNE CA MUTU SE P..SHA PE FIUL LUI CEL DRAG SI GAY...
Ioana Popescu a spus…
nu stiu ce sa zic...e greu de crezut! eu mi-am spus parerile despre acest scandal ,care mi se pare o timpenie ,la Antena 2, azi, de la,ora 18.00 . puteti vedea reluarea It's show time de la ora 23.30 noaptea.

Postări populare