Despre mine, despre voi, despre trecut, despre show- biz, despre Anul Nou..... Cu dragoste!

Din pacate, in teatru/tv, uneori, daca esti o actrita prea buna, lumea te confunda cu personajul. Si uita de exemplu, ca ai facut doua facultati, ca ai scris doua-trei-patru-cinci romane dintre care unul publicat si se afla in toate librariile din tara, ca ai luat mii de interviuri printre care si unor vedete de afara precum Kusturita, Lou Bega, Enrique Iglesias sau Kevin Little, ca ai fost sefa la "n" reviste, ca ai fost realizator de radio, ca stii sa canti si asa mai departe.
Si se mai spune ceva, e o vorba romaneasca: daca te bagi in cocina, te mananca porcii. Asta pentru ca porcii sunt porci, desi mie personal imi sunt simpatici. Poate ca asta e si greseala mea: consider mult prea multa lume simpatica. Pe principiul : eu sunt buna, sunteti si voi la fel, nu? Ei bine, din pacate, nu este asa... Multi sunt rai si invidiosi, macar pana sa te cunoasca!
Mai am insa o calitate. Mi-a zis-o prietena mea(ex prietena mea)si fosta mea colega de trupa: ca sunt foarte puternica.;) SI SA VA SPUN UN SECRET! Nu am invidiat niciodata, nu am dorit raul nimanui decat daca mi-a facut ceva nasol in mod repetat. Si nici atunci. Poate ca bunica mea - Doamne , da-i multi ani mai departe!- m-a invatat gresit cand mi-a zis sa intorc si obrazul celalalt. Dar vezi, ea este bine, sta in casa ei, are aproape 90 de ani, si multe din cotzogarlele care au barfit-o si i-au dorit raul sunt sub pamant de peste doua-trei decenii... Revin spunand ca ador televiziunea cu patima. Dar din pacate, motivul ptr care nu ma mai duc decat la anumite emisiuni, este ca LUMEA DE ACASA CHIAR CREDE CA CE FACI ACOLO, TE DEFINESTE!!! SI TE STRIGA PE STRADA, CHIAR DACA TU TE DISTREZI DANSAND CA O LEBADA: "LEBADA NEAGRA!" si este doar un exemplu. asa ca m-am saturat sa fiu actrita tv, si o sa fiu prezentator tv si sunt producator tv. multumesc Cristinei Tache care fara sa vrea m-a invatat in decurs de 3 ani totul despre aceasta munca, si evident lui Dan Capatos.
(in paranteza fie spus, imi pare ca din cqauza unor schimbari de la Antene o tipa cu un potential urias ca Tache a ajuns sa fie doar reporter dupa ce a fost prod de segment atata timp la cea mai tare emisiune din Romania , Show-ul pacatos. Nu ca a fi reporter este ceva rusinos... Departe de mine sa spun asa ceva. In SUA sunt iu reporteri la 60 de ani. Dar din pacate noi nu suntem in America, noi traim in Romania, si asta ne cam f...e viata :)Si Cristina sincer merita ceva mai mult.... Dar asta e!)
Am fost si sunt producator si am fost si o sa fiu din ianuarie si prezentator TV si stiu cat de greu este sa muncesti in TV... Mult mai greu decat sa apari 4 minute si sa iti iei 200 de euro. Dar desi este doar un rol, banii se duc, in schimb pe retina romanlor apare ca tu esti: lebada neagra, devoratoarea, si asa mai departe! Sunt cinstita, nu va mint. In afara de cateva prietene (printre care Sonia Trifan), pe mine m-a sfatuit sa nu mai apar la TV cu astfel de scandaluri si scenarii televizate, amicul meu turc Gazi Demirel. Nu stiu de ce l-am crezut pe el si nu am crezut-o pe mama, de exemplu... Dar asa se intampla cateodata in viata, uneori ai incredere, si bine faci, intr-un strain, decat in propria ta familie. oricum, repet, desi poate ca daca mai apaream si lunile acestea (si martor imi este Dumnezeu am avut posibilitatea ca sa fiu din nou penibila sa iau peste 20 de milioane pe o aparitie de 5 minute),si practic, la finalul anului, aveam bani cat sa imi iau o masina, ma bucur ca lumea din cartier ma striga acum: "Fata de la TV", "fata cu emisiunea", "ziarista de la Libertatea", "Ioana de la televiziunea lui Diaconescu", in loc sa ma strige.. "Lebada neagra" sau Devoratorea. :)
cand am facut/interpretat tot felul de povesti la Capatos si la alte emisiuni si cand am scris niste alte povesti la misto, in revistele unde eram prin contract obligata sa fac ce mi se spune, cu intentia de a spune la final adevarul, asa cum spun acum( ca totul este o mare facatura) nu mi-am inchipuit ca o sa stiu sa interpretez asa de bine rolul si ca lumea va crede ca totul este adevarat.
Din pacate pentru multi care nu suporta - si asta este viata, nu te poate iubi toata lumea :) - , sunt un om chiar foarte normal. Prietenul meu imi spune cateodata; "Te observ de mult si tu chiar nu ai niciun viciu si nu esti dependenta de nimic. Sunt zile cand nu suporti fumul de tigara daramite sa fumezi, sunt zile cand esti stresata si fumezi tigara de la tigara, sunt zile cand bei numai suc si sunt zile cand, de suparare, in loc sa iei pastile anti-depresie, bei o sticla de votca. Cand esti fericita nu ai nevoie de nimic... Doar de mine." Pai asa e.
Alina imi spunea ca eu sunt calita de mica cu greutatile, si ca sunt mult mai rezistenta decat ea pentru ca din copilarie am suferit.
Si nu mai vreau sa imi aduc aminte de toate porcariile facute de securistii comunisti, si asa mai departe...
sa revin la 2012. Am realizat destule in anul asta. Ma refer, si in cariera, si in alte chestiuni. iar din 1 ian 2013, o sa revin mult mai in forta. ........................................................... Sa va uitati daca aveti placere ca sa ma vedeti in NOAPTEA DE REVELION, pe 31 dec de la ora 22.00 in Filantropica pe TVR 2, film unde interpretez rolul unei reporterite de la PRO TV, pe Taraf TV unde apar in clipul Biancai Rus, si la OTV la Revelionul OTV prezentat de Bianca Rus si de Puiu. Unde cant si dansez si ma simt bine alaturi de multi artisti de calitate.
Va pupacesc si va doresc un super mega an 2013! :*
ps. la final vreau sa le multumesc prietenilor mei sinceri, si chiar si celor care desi in fatza imi spuneau ca sunt perfecta, ma barfeau pe la spate de mama focului! :))) Datorita lor sunt si mai sus! ;)

Comentarii

Anonim a spus…
frumos... FELICITARI SI BAFTAAA DRAGA IOANA!
Anonim a spus…
bravo-sssss esti bunoaca, te-am vazut in clipul BIANCAI RUS esti superba imi place melodia si clipul pacat ca bianca are scurta interventia si are voce f. buna dar voi sunteti totale la multi ani
Ioana Popescu a spus…
multumesc din suflet!

Postări populare