Din nou despre Cornelia si Aurelia. Cu dragoste!:)




A mai trecut timpul, unii ar zice ca am uitat, ca trebuie sa uit sau ca voi uita micile rautati pe care mi le-a facut de ani buni o persoana, dar cu sunt doua persoane, micile rautati nu se sterg asa de usor din mintea sau inima mea. Cornelia si Aurelia. Doua femei la care , culmea, am tinut! O sa vedeti de ce!

Nu mi-e dor deloc de ele. Sunt insa curioasa daca Aurelia va reusi sa isi pastreze noul job, pentru ca am auzit ca la Click nu a facut multi purici, logic daca unica ei sursa ca lumea este Ana Gheorghe, si daca Elena tocmai s-a maritat, mi se pare un pic logic. Eu ii doresc sa ramana macar la Acces direct, unde se lauda ea ca s-a angajat, si chiar ii tin pumnii! Serios. Ca eu nu am razbunari sau invidii pe cineva care e chiar amarat. Si ii mai dorescsa intre si "pe camera" nu doar sa stea in spatele telefonului. Poate ca noul job o va ajuta sa faca ceva ce si-a dorit de cand s-a angajat la VIP pe la 20 ani: sa semene cu Cornelia!Din pacate natura si Mc Donalds-ul nu a fost darnici cu ea. Numai bancile au fost pana acum dragute, caci asa amarata cat o cainez eu, iaca ea are o casa si a schimbat doua masini. Sau bancile sau Codrin Stefanescu, Costi Manea, Geta Marin, Silvia Pop si alti creduli carora ea le-a facut PR cu varf si indesat in revistele unde lucra si ptr ca eu CREDEAM CA TOTUSI NU ESTE SUFLET RAU. Asa de proasta am fost, stiu. Stu, sunt carcotasa si invidioasa!

De Cornelia insa chiar mi-e dor! Mi-e dor sa mai faca ocheade iubitului si sa imi fure barterele - imi aduc si acum aminte cu nostalgie pe vremea cand ziarele, revistele si tv-urile nu aveau inca mania asta cu barterele cu agentii de turism, Nikos Koudounis, care pe atunci era la Realitatea TV, m-a pus in legatura cu o firma de Turism din Grecia, si eu am facut un contract ptr GARDIANUL. Ei ghiciti cine s-a dus prima si ultima data? Pai Cornelia care mi-a facut crize ca trebuie sa se duca ea prima ca ea este sefa de sectie - apoi ptr ca ceva s-a intamplat acolo cu niste greci.... mi-a zis la vremea aia Alina tot!!! - cornelia a rupt contractul astfel ca nimeni din GARDIANUL nu s-a mai dus ca sa afle ce s-a intamplat acolo-, si Alina EREMIA, caci asa de mult o iubeam la vremea aia ca mi-as fi dat si rochia de mine ptr ea, asa ca logic a trimis-o in locul meu.
V-am spus ca le-am iubit?

Comentarii

Anonim a spus…
Cornelia Ionescu pe atunci avea vreo 4 iubiti dintre care unul fostul nostru coleg de la gardianul cu care tu erai atunci, eu nu stiam daca tu stii . era Paul andone de la sport , altul era unul din sefii de la Gardianul pe partea economica era tipul acela inalt si slab mereu la costum , altul un baiat Marius cred cu care s-a maritat, si altul , un cunoscut om de fotbal stii tu la cine ma refer ca am azuit amandoua discutia lor. ;) ce si-a mai trait si cornelia ionescu viata !:)) oricum felicitari pwntru blog si ca pwentru ka arati superb la anii tai-zici ca esti si mai taranarqa si mai frumoasa decat acum 10 ani! esti un fenomen!bravo !!!!!

te pup ! poate vorbim si pe e m-mail !
Ioana Popescu a spus…
multumesc frumos iubita ptr complimente! mi-e dor de tine! te am bagat deja pe facebook! vrb acolo! puppp
florin a spus…
Dacă chiar vreţi să ştiţi ce a făcut Cornelia prin Grecia şi cum s a0a destrăbălat ea acolo pe mese printre şi cu şi sub greci şi cum soa dat ea la iubitul grec celeilate fete de acolo una brunetă cu părul lung , întrebaţi+l pe cameramanul chel de lqa TVR care a filmat cam tot ;) daţi şi voi o bere fetelor pentru acest pont??

un amic
Ioana Popescu a spus…
merci florin dar pe mine nu ma interes sa aflu nimic despre ea. cine vrea sa afle, afla oricum. dar o bere pot sa iti dau :))) berea o trimit la tvr sau unde? ca nu inteleg? scrie-mi pe e mail te rog.

Postări populare