Pro sau contra tufisului pubian?



Hai sa va zic un banc: care sunt cele doua motive pentru care prefera barbatii femeile epilate total:
1. nu raman cu floci intre buze cand dau limbi;
2. ori isi imagineaza minore, adica au o fantezie cu fetite, deci sunt in inauntrul lor... pedofili.
Ptr ca un barbat adevarat stie ce inseamna o femeie cu sau fara par intre picioare.

Scriu acest text pe blog caci vreau sa impartasesc niste cunostiinte si informatii unor doamne si domni care m-au injurat pe site-uri pe motiv ca : "De ce nu sunt rasa ..."jos"! "


In urma pictorialului meu de ieri din Padurea Baneasa, realizat de fotograful DAN PUIU, am avut nenumarate reactii din partea multor persoane. Multe de bine, altele negative.
Sa va spun un secret; eu dobicei nu stau sa ma enervez dupa ce apare cate un scandal in presa despre mine, ci, ma iau dupa mama. Mama ma cearta, mama ma critica, mama - ca sa o citez pe Ozana Barabancea cu replica ei din music-hall-ul "Chicago" - "Mama stie tot!!!!" Ieri, dupa vizionarea materialului filmat in padure la Baneasa de acasa tv, nu m-a criticat. Doar m-a intrebat daca am stat pe zapada caci i-a fost teama sa nu racesc. Mutumesc lui Dumnezeu si parintilor mei care m-au facut asa de rezistenta, nu am racit deloc, sunt ffff ok.:D (imi cer mii de scuze dusmanilor ptr ca sunt invincibila... dar asta e!:D)

Revenind.

Ma intreb de ce oamenii astia, de pe anumite site-uri, care m-au injurat un pic ca cica de ce am pozat "hairy", ma refer la partea de jos a corpului, arunca cu vorbe pe site-uri despre mine dar nu sunt documentati.
Sa raspund. sincer? eu mi-am lasat sa-mi creasca "blanitza" nu numai ca este in trend, ci pentru ca imi place! Sunt nu stiu cate vedete din afara care au blanita nu numai jos dar si la subrat, sau mustata, sau par pe picioare, am cateva exemple mai jos!




Demi Moore, Madonna, Julia Roberts, Monica Belluci, Sharon Stone, sunt doar cateva exemple.
Oricum, sa va mai spun ceva. In ultimii 2 ani industria modei a inceput sa ne obisnuiasca, cu pasi inceti, dar constanti, cu ideea ca parul pubian va deveni nu un must, ci un lucru normal.
Asa ca, de fapt care e problema ?
:)




Comentarii

LoL3X a spus…
Pro! Total de acord cu tine !
Anonim a spus…
ioana unde putem vedea pozele si clipul necenzurat?esti super tare :P
Anonim a spus…
Unde putem vedea pozele facute in padurea Baneasa sau video????? Super

Postări populare