Vis

Cum spuneam si pe FB, o sa va povestesc un vis pe care l-am avut in Antalya.
Nu toate visele mele sunt premonitorii, dar multe din ele sunt. De exemplu, am visat ca sunt mireasa in 2004 - eram atunci cu un fost iubit, chiar la el in pat-, si m-am trezit plangand - stiam ca ma voi desparti de el!-, si in seara aia m-am despartit de el.
Apoi, altadata, l-am visat pe Mutu ca in sculptura Pieta de Michelangelo, si am stiut ca va avea probleme, si a doua zi a inceput scandalul cu Chelsea;
am visat ca ma pupam cu Patruleasa si...toata lumea stie ce s-a intamplat... faptul ca am ajutat o peste un an, fara sa vreau si fara sa am veun beneficiu de pe urma asta, desi practic, ca sa o apra pe simona, ma certam cu o fata cu care fusesem amica, chiar amica buna. ma refer la eveline. dar stiam ca fac un lucru just, bun, si nu a contat!

am visat-o, o acum vreo doua luni, pe teo ca se face bine, cand toata lumea era extrem de ingrijorata de situatia ei de atunci, si am visat o zambindu mi si lucrand, undeva intr un birou plin de oameni. nu spun decat ca simt ca va reveni in televiziune, adica acolo unde ii este locul. dar, in vis imi arata ca este in sediul pdl...

dar ce am visat in Antalya? este unul din visele pe care nu le scrii, dar le poti descrie secunda cu secunda - ma rog, secundele din vis sunt altfel decat sec din viata reala - detaliu cu detaliu...chiar si dupa mult timp.
Ma aflam la mine la bloc, de fapt in blocul unde sta mama, caci acum m-am mutat de acolo. Nu mergea liftul - se mai intampla asta acolo ... cineva venea de jos. erau un baiat si doua fete. l-am recunoscut dupa voce, caci el era mult mai mic si mai slab decat este in realitate. (paranteza. deasupra apart meu e un notar, ma rog el este pozitionat un pic altfel in realitate, dar in vis era deasupra apart meu)
cand m-au vazut, fetele au inceput sa se strambe, sa se uite urat. era o verisoara de a lui si sotia lui. cand m-a vazut, el a inceput sa tipe, sa dea din maini, aproximativ cum facea el cand era nervos. mi era un pic teama ca va da in mine, dar nu a facut asta. m-a intrebat unde e notarul. ca sa fac o gluma, caci eram chiar la etajul meu, i-am indicat usa apart meu... hristu chiacu, caci de el e vrb, a a intrat, a stat cateva secunde, apoi a iesit zbierand la mine. eu radeam si i-am spus ca tocmai a intrat in casa mea... apoi cand am vazut ca vrea sa coboare, am strigat dupa el si i-am aratat usa de deasupra, unde era intr-adevar notarul din bloc.
ezitand usor, HC s-a dus, a stat 10 min, apoi a iesit.
fetele nu se apropiasera de mine, se uitau in continuare foarte urat la mine.
el a venit la mine si mi-a cazut in genunchi si mi-a spus sa il iert ptr tot ce mi-a facut si pentru ca din cauza lui am suferit atat. i-am spus ca l-am iertat demult si ca nu sufar deloc, i-am spus sa isi vada de sotie si sa ma lase in pace, caci iubesc pe altul.
a inceput sa planga si sa imi spuna ca el nu m-a uitat.
apoi nu mai stiu exact ce s-a intamplat, dar era alt loc, alt peisaj, HC disparuse si era un blond care, intr -o camera imensaaa si mobilata in stil vechi, baroc, imi facea niste poze...
hm....

Comentarii

Anonim a spus…
fa esti bortoasa sau ...nu putopalmisto ce esti

Postări populare