Vis

Eram undeva intr-un razboi, era si alessandrope acolo. Era soldat. Stateam in niste tabere, pe langa niste avioane. Eram imbracati in camuflaj, se auzeau bombe deasupra noastra. Dintr-un fals acoperis au cazut mai multe arme…
La un moment dat a fost un asediu, eram in acest bloc unde stau acum, dar scarile erau fff mici, adica strimte, abia puteai sa te strecori, iar liftul cadea mereu. Trebuia sa ajung sus, si de frica sa nu cad cu liftul am incercat sa urc pe scari, dar din ce mai mult ele se strimtau si trebuia sa sar oarecum in gol ca sa ajung de la un etaj la altul. M-am panicat, mai ales ca peste mine, de jos, veneau vreo 20 de copii mici care incercau sa urce sus. M-am oprit la lift si l-am luat.
Decorul s-a schimbat.am ajuns la intrarea unui club. Coboram scara de la club, fiecare scara era captusita cu catifea rosei, pe fiecare treapa era cate o geata ca a mea Sonia Rykiel originala, iar o fata care era cu mine (nu am recunscut-o) era imbracata intr-un pardesiu acelasi material dungat SR.

Comentarii

Anonim a spus…
Tu mai esti cu Aless sau el si-a largit orizonturile?
Ioana Popescu a spus…
ce lume curioasa!:)))) daca te roade curiozitatea si nu mai potizi dormi noaptea din cauza asta draga anonimule sa stii ca poti da usor link de la mine la el pe blog, si acolo sa sa il intrebi fix pe el ce te framanta!!:)))))) succese!
daria a spus…
lasa ioana ca e bine! , nu vezi ca ai devenit celebra!! si de moni s-a scris de 1000 ca s-a despartit de iri si nu i vezi tot impreuna?:)))
Anonim a spus…
Scuze, insa nu inteleg de ce trebuie sa-l intreb pe Aless. Eu te-am intrebat pe tine...Sau nu esti la curent cu statutul relatiei voastre si nu ai un raspuns..Si inca ceva, atita vreme cit o relatie dintre doi oameni este expusa public, de catre tine, nu inteleg de ce te supara curiozitatea oamenilor..
Ioana Popescu a spus…
anonimule, nu ma supara curiozitatea ta, dimpotriva, ma flateaza! dar nu vreau sa iti raspund la aceasta intrebare pentru ca mi s-a parut ca este pusa cu rautate, crede-ma cunosc f bine acest stil. daca era formulata altfel, iti raspundeam imediat, cu drag.

oricum, ca sa te calmezi, sau poate, dimpotriva :)), urmareste blogul meu, si vei afla raspunsul zilele urmatoare!
Anonim a spus…
sunt alt anonin nu cel de mai sus sihi mie mi s=a parut ca persoana este rau intentionata si poate vreo fosta prietena a iubitului tau care vrea sa stie in ce ape se scalda nu este de datoria ta sa ii raspunzi si pana la urma chiar daca te desparti sau te casatoresti cu italianu este fix treaab ta

andrei
Ioana Popescu a spus…
andrei, eu sunt un om sincer,dar sunt scorpion, si anumite chestii ma calca pe coada. nu cred ca este vorba de o fosta prietena a lui aless, pentru ca aless ii spunem numai eu si prietenii/amicii mei...:)))
insa "ale" ii spun toti ceilalti.
ai inteles andrei?:))
Anonim a spus…
hahah, am pric3eput! dar de ce nu vrei sa vezi ip-ul "prietenei" tale rautacioase? ca vad ca ai programelul ala deja instalat...:D
Ioana Popescu a spus…
:) poate stiu deja.

Postări populare