Despre prosti



Nu inteleg de unii nu au ocupatie, sau ma rog, de ce, in loc sa isi gaseasca o ocupatie, vorbesc despre tine, iti dau comentarii etc. In loc sa isi vada de radacinile lor negre sau albe, dupa caz, de grasimea, de celulita, de barbatul care le insala sau de fata care le pune coarne, de frigiderul gol, de facturile neplatite...unii oamenii stau si se holbeaza la tine si te barfesc.
Metaforic, virtual, sau pur si simplu, te barfesc si se holbeaza la tine, pe strada. Cand te duci sa cumperi paine, pepsi si tigari (e doar un exemplu )de ce unii casca ochii spre tine in loc sa se uite sa nu cumva sa calce intr o groapa?
Nu o sa le inteleg niciodata pe duduile de 100 de kile care stau noaptea pe net si dau comentarii la articolele online din ziare sau reviste. Incep cu injuraturi la adresa vedetei apoi ajung sa o injure pe mama vedetei, pe bunica ei pe pisica si tot asa pana sa se certe intre ei ca chiorii. WHAT THE FUCK?! WHY??

In loc sa, SA ZICEM, sa faca sex cu iubitul, sa faca curat sau sa faca mnacare, sau orice altceva, ele(ei) asta fac. Grasimea lor e excitata ptr ca au mai aruncat cu o piatra (virtuala) intr o diva/ vedeta/tipa cunoscuta.

Ne intoarcem fix la Biblie si la Maria Magdalena.
Lumea nu s-a schimbat deloc de atunci. Exista aceiasi idioti, hoti, criminali si curve care sub acoperirea anonimatului arunca cu piatra intr-o alta persoana, de data asta expusa. Acuzata sau nu pe nedrept, dar expusa.

Exista aceiasi invidiosi si prieteni falsi, ca Iuda, care te tradeaza pentru cativa arginti. Sau pur si simplu de placerea de a turna pe cineva pe care ei il invidiaza.
Exista aceiasi "fani"/"amici"/"frati" care cica te ajuta si ar face orice pentru tine dar cand esti la ananghie, dispar ca magarii in ceaata.

Exista aceeasi mama care orice ar fii te scoate din necaz.

Exista Patronul care insa, cand este stresat de lume, se spala pe maini ca Pilat din Pont si inchide ochii.

Oare de ce omenirea a ajuns unde a ajuns acum: crize, razboaie, boli, cataclisme, tzunamiuri...?
Pentru ca desi lumea a avut de unde sa invete ca sa nu greseasca, nu a facut-o.

..... si acum, 80% din populatie spune nervos, mistocareste: "Care Dumnezeu?! NU mai abera!"

trist! Dar mai aveti, sper timp, sa credeti. In fond ce pierdeti daca nu credeti?
Dar cat de mult puteti pierde daca EL exista si voi nu ati crezut..........

Comentarii

Postări populare