miercuri, 11 octombrie 2017

Marea provocare!

Este un deja vu
Sa a explic la ce ma refer. Toti iubitii mei erau super mega excitati cand ii cautau unele taranci de astea de fb. (practic, aici ma refer la barbatii cu care am fost logodita si cu care am planuit un camin, un copil in perioada de cand am inceput sa apar pe la TV, ca sa explic exact la cine ma refer): 

Eu le ziceam tuturor:"Mai, tu nu pricepi ca daca nu ai fi IUBITUL MEU, ADICA AL IOANEI POPESCU nimeni nu te-ar baga in seama????!! Sau, ma rog, hai in loc de 100 de cereri pe fb, mesaje si mii de like-uri ai avea sa zic, daca... vreo 3?!"
Nu, nu pricepe niciunul. Orgoliul masculin este imens... Imens de prost.
Le ziceam apoi tipilor respectivi: "Mai, o sa vezi ca treaba asta cu like-urile si add-urile de la proaste dureaza fix pana cand imi fac eu alt iubit. Dupa aia tu NU MAI EXISTI pentru proastele de pe fb sau pentru vitele din trecutul tau. Nu mai esti interesant. In schimb, ce sa vezi, tinta lor va fi NOUL IUBIT AL IOANEI POPESCU!!" Chit ca as arata ca un frigider sau chit ca as avea varsta mamei mele, oricum as arata sau orice varsta as avea, daca sunt IOANA POPESCU (aia "controversata"), toate cotzogarlele care nu ma suporta vor visa sa imi zgandere iubitul, sa se dea ala la ele si apoi ele sa se laude cu chestia asta. Atat!!!"
Acum a venit randul lui Edy sa experimenteze aceste trairi. Fetelor, succesuri! :))))))) Dar vedeti ca sforaie urat si nu face cadouri.
ps. nu intentinez sa imi fac absoluttttttttttt deloc vreun nou iubit. mi s-a scarbit de tot de barbati. serios acum. ei sunt ok la colaborari, seriozitate, proiecte. dar nu mai vreau sa mai dorm cu niciun mascul mullllttt timp de acum incolo. asa ca edy, dragul meu, te vei bucura de starea asta euforica cu like uri de la proaste muuult timp, de asemenea... Vedeti ce ok sunt?! Si credeau unii ca sunt rea!

Niciun comentariu: