Trenduri, creatii, paiete, matasuri, gipsy... rochite de vara 2017. Vreau sa creez si eu rochita mea. Oare o sa pot?

Sunt innebunita dupa rochite si haine. Desi nu arat treaba asta public.... Lumea probabil ma percepe mai asezata in ceea ce priveste cumparaturile, si chiar asa si sunt (de fatzada). Dar in sufletul meu, vai... nu stiti ce vulcan este! Mi-as dori atunci cand ma duc la Mall-ul asta de aici din spatele blocului meu, Skyline Plaza- Frankfurt, sa imi cumpar 100000000000 de chestii! Zilnic! Problema e ca nimic nu e 100% perfect dupa cum imi doresc eu. rar cumpar ceva. Azi de exmeplu am cumparat niste inele aurii simple dar care stau foarte frumos pe degete, pe care le-am asortat la niste adidasi aurii. Asa am simtit. Nu sunt foarte multumita. Dar sunt 90% ok. Daca erau dupa mine erau altfel. Cu varful si cu talpa decupate, cu toc gros, zimtat. le-as fi bagat poate pe o parte si niste material de jeans inchis la culoare. Plus niste tinte, niste strasuri sau/si un model cu ceva, gen craniu sau ceva ciudat pe o parte si altceva pe alta parte. Dar nu am gasit asa ceva cum am eu in capul meu... Asa ca I-am luat pe aia.


Asa e si cu rochitele. Imi plac foarte mult rochitele facute de prietenele mele stiliste. Le ador si le-am purtat cu drag mare. Si mi-au fost de mare folos. Dar, nu stiu, parca eu as vrea altceva. M-am tot gandit sa imi fac modelul meu de rochita...  sau modelele mele de rochite..... DAR trag de timp... Desi am si materiale, am si timp... si dantele si nasturi si fermoare.. si lipici, ate, ace, nasturi..aplicatii ... si .. si nu fac... NIMIC. NU am facut nimic de anul trecut de cand am facut "covorasul panda"...
Nu am oare incredere in mine? N-am inspiratie? N-am chef?

Comentarii

Janice Aliena a spus…
Numele meu este Janice Anders. Aceasta este una dintre zilele cele mai pline de bucurie din viața mea, pentru buna ajutorare și asistență Lordul Oduduwa cel Mare-Unu, a împrumutat să mă ajute să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de magie și iubire în câteva ore primesc un telefon de la Fostul, fosta.
Am fost căsătorit timp de 6 ani, a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, ne-am despărțit înainte de trei luni și ne-am întors din nou după ce am certat atât de mult cu diferite forme de daruri de mită.
Iubesc soțul meu atât de mult încât nu este o oră a zilei care trece prin asta Nu mă gândesc la ea, ea înseamnă lumea pentru mine, am prețuit-o în același fel.
așa că n-aș fi putut face nimic ca să-i fac rău sau să o fac să se simtă rău .. Am dat peste un blog online de mărturii de la o doamnă "Osawe jennifer" pe internet despre modul în care Domnul Oduduwa Marele Preot al Templului Oduduwa, Am citit în diferite post-comentarii că a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze ex-iubirea și să ajute la repararea relațiilor divorțate și separate să revină în dragoste și să facă pe oameni fericiți în relația voastră.
De asemenea, mi-am explicat situația și apoi-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa întors acasă la mine, soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult că mariajul meu este restabilit, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Domnul Oduduwa Marele Preot este cu adevărat puternic vrăjitor. Confirmare 100% sigură
VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ LUCREȚI Domnul Oduduwa azi ACUM DE EMAIL: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com. El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta
* Dragoste vrăji Win-Back Ex iubitor
* Magie de succes și promovare
* farmecul norocos - BUSINESS STAR
* secții - HOOK DE PROTECȚIE
* Rezoluția blestemului
* curățire spirituală
* magia fertilității - FRUCTE DE FEMEI
* hotărârea magică, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
vizitați pagina lui Facebook: @ Oduduwalovespells ...
 whatsapp +2348109844548

Postări populare