A nu se confunda politețea cu flirtul!

Un compliment drăguț primit, recent, a fost de la o femeie deșteaptă, frumoasă și rafinată. Mi-a spus: "Mereu m-am temut de tine, mereu mi-a fost teamă să nu mi-l iei. Știam că există între voi doi o chimie specială." 
 I-am spus, un pic măgulită, dar și un pic mâhnită că nu a înțeles ce fel de om sunt eu: "Niciodată în viața mea, când am știut că doi oameni se iubesc cu adevărat, nu am ridicat ochii la acel bărbat, oricâte complimente mi-ar fi făcut și oricâte cadouri mi-ar fi dat. Pentru mine acel bărbat a fost și va rămâne pentru totdeauna un bun amic!"
Sper că prin acest mesaj liniștesc o grămadă de doamne care îmi urmăresc postările. Dacă bărbații lor sunt înnebuniți după mine, nu am ce să le fac. Și în orice caz, a nu se confunda politețea cu flirtul. Că în România, din păcate, bărbații sunt așa de proști, pardon, naivi, încât dacă le mulțumești frumos, au senzația că vrei să îi tragi de putză.
Din păcate, de multe ori, ani de-a lungul, am lăsat lucrurile așa, să se creadă ce se crede, fără a dezminți mare lucru. Și mă trezesc peste ani cu această reputație de femme-fatale, nu că la un moment dat nu am fost mai nebunatică, deh, ale tinereții valuri si pe alea le recunosc!.... Dar să ne oprim, totuși, din exagerat, inventat și "lăsat lucrurile așa", că nu-i așa.
Foarte mulți domni care au fantezii cu mine, și cărora le-am făcut onoarea de a stă la o bere sau la o vorba, probabil că lasă în suspans răspunsul la întrebarea: "Ai fost cu Ioana?" Că așa par ei mai interesanți pentru nevastă și pentru alte pipițe de încearcă ei să le agațe sau pentru prietenii de drojdeală, pe principiul tantalailor virgini din filmul "Pacatoasa" cu Emma Stone.

Comentarii

Anonim a spus…
Se pare că situația ta este aproape ironic exact ca a mea,
viața mea din trecut nu a fost o falsă. Am trăit într-adevăr viața mea anterioară ca soție dreaptă dedicată, mama și prietenul. Tot ce știam era că, la vârsta de 40 de ani, ceva lipsea.
Sunt lesbiană din copilărie am observat că am crescut acest sentiment intim interior pentru prietenii mei de sex feminin, dar nu știam cum să renunț la căsătoria mea să caut iubitul meu femme adevărat.
Am fost suficient de norocoasă să am contactul dr. Oduduwa Spell. am intrat pe adresa de e-mail Dr.Dduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) am citit un blog post-comentarii Despre Dr.Oduduwa Love-Spell Caster pentru a reveni pierderea iubirii și Spell pentru a găsi Adevărata iubire ca LGBT a ajutat atât de mulți oameni să pentru a-și întări spatele și a ajuta la stabilirea crizei relațiilor.
I Cantact Dr.Oduduwa e-mail și el mi-a răspuns și se asigură de victorie pentru a-mi găsi dragostea mea adevărată ... Îi dau o încercare de a lua masa pentru o dragoste-vraja, așa că pot localiza găsi dragostea adevărată, în 58 de ore primesc sunați de la un prieten Femme, vrea să vină să mă vadă
Îmi place același sex și vreau să mă bucur de viața mea "Vă mulțumesc lui Dr. Oduduwa pentru a vărsa o vrăjitorie care să mă facă să găsesc dragostea adevărată. Te-am chinuit AmyLUV te-am gasit la momentul potrivit.
VREAȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI-L pe CONTACT Domnul Oduduwa astăzi ACUM DE EMAIL: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com sau whatsapp +2348109844548. El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta
* Dragoste vrăji Win-Back Ex iubitor
* Magie de succes și promovare
* farmecul norocos - BUSINESS STAR
* secții - HOOK DE PROTECȚIE
* Rezoluția blestemului
* curățire spirituală
* magia fertilității - FRUCTE DE FEMEI
* hotărârea magică, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
vizitați pagina lui Facebook: @ Oduduwalovespells ...
Confirmare 100% sigură.

Postări populare